Tirane, jepet me qera Vile 3 Katshe Kati 0, 1.270 m² 15.000 € (Mullet)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 1270 m²
- Nr dhoma
- 7+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 15000 €
Qera, Hotel 4 katëshe, Mullet, Tiranë Disponojme Hotel, per Qera Hoteli eshte i pozicionuar rreth 30 minuta nga qendra e Tiranës dhe vetëm 13 minuta nga Qendra Tregtare TEG, Daias, Mullet Informacion mbi resortin: • Godinë: 4 kate • Sipërfaqe totale toke: 20,000 m² • Sipërfaqe ndërtimi: 1,300 m² Hoteli disponon: • Dhoma gjumi: 21 • Tualete: 21 (pjesë e hotelit) • Hyrje e dedikuar në hotel • Ashensor • 3 dhoma shërbimi • 1 dhomë magazinimi Cilesime te tjera: • Sistem HVAC chiller • Sistem kundër zjarrit • Sistem kundër ujit • Sistem për hapjen dhe mbylljen e dritareve • Ngrohje dyshemeje në tualete • Sistem ndriçimi RGB • Parkim Organizimi i katit 0: • Recepsion për hotel • Bar-Restorant (sipërfaqe e brendshme 300 m² + verandë 650 m²) • Kuzhinë dhe magazinë • 6 tualete në shërbim të bar-restorantit • Liqen artificial me sipërfaqe 3,000 m² • Pishinë në proces ndërtimi • Pemë frutore dhe dekorative në të gjithë sipërfaqen e resortit • Parkim Organizimi i kateve 1-3: •7 dhoma gjumi, 7 tualete dhe 1 dhomë shërbimi në çdo kat • Çmimi bruto. • Ky resort është ideal për investime në fushën e hoteleri-turizmit, agrobiznesit, spital, azil, dhe më shumë. • Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, ju lutem më kontaktoni! |
Cel. : +355 69 207 3037