Tirane, jepet me qera shtepi Kati 1, 120 m² 450 € (Rruga Lord Bajroni)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Laprake | Spitali ushtarak | ish Dogana
- Tipi
- shtepi
- Siperfaqja m²
- 120 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 450 €
Qira, Hyrje Private 2+1, Laprake, 450 Euro/muaj
Karakteristika te prones:
– Hyrje private 2+1
– Mbrapa Spitalit Ushtarak
– Laprak
– Kati 1
– E mobiluar
– Siperfaqja 120 m²
– Cmimi 450 Euro/muaj
Jepet me qira apartament 2+1 i mobiluar teresisht, i cili ndodhet ne katin e 1 te nje vile private, me hyrje te vecuar mbrapa spitalit Ushtarak, në Laprake. Organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, korridori, tualeti. Gjithashtu ka dhe oborr. Ka kondicioner ne cdo dhome.
Hyrja ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, si dyqane, market, farmaci, kafe, shkolla, kopshte etj.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone, kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare.
Cel. : 0692061134
Karakteristika te prones:
– Hyrje private 2+1
– Mbrapa Spitalit Ushtarak
– Laprak
– Kati 1
– E mobiluar
– Siperfaqja 120 m²
– Cmimi 450 Euro/muaj
Jepet me qira apartament 2+1 i mobiluar teresisht, i cili ndodhet ne katin e 1 te nje vile private, me hyrje te vecuar mbrapa spitalit Ushtarak, në Laprake. Organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, korridori, tualeti. Gjithashtu ka dhe oborr. Ka kondicioner ne cdo dhome.
Hyrja ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, si dyqane, market, farmaci, kafe, shkolla, kopshte etj.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone, kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare.
Cel. : 0692061134