Tirane, jepet me qera shtepi 1+1 Kati 1, 73 m² 500 € (Astir)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- Astir
- Tipi
- shtepi
- Siperfaqja m²
- 73 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 500 €
Qera, Shtëpi Private, 1+1+Post Parking - Astir
Ofrohet me qera një shtëpi private 1+1 në zonën e Astirit, Tiranë, ideale për banim komod dhe të qetë.
Prona ka një sipërfaqe prej 73 m² dhe është e organizuar në mënyrë funksionale me një dhomë gjumi, ambient ndenjeje së bashku me kuzhinën dhe tualet.
Shtëpia ofron gjithashtu post parkimi të dedikuar, një avantazh i rëndësishëm për zonën. Ndodhet në një lagje të qetë dhe të aksesueshme, pranë faciliteteve kryesore si markete, transport publik dhe shërbime të ndryshme.
Çmimi : 500€/muaj.
Një mundësi ideale për individë ose çifte që kërkojnë rehati dhe privatësi në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë na kontaktoni !
urbanrealestate.al
ID:URB3796
Cel. : 0685000522
Ofrohet me qera një shtëpi private 1+1 në zonën e Astirit, Tiranë, ideale për banim komod dhe të qetë.
Prona ka një sipërfaqe prej 73 m² dhe është e organizuar në mënyrë funksionale me një dhomë gjumi, ambient ndenjeje së bashku me kuzhinën dhe tualet.
Shtëpia ofron gjithashtu post parkimi të dedikuar, një avantazh i rëndësishëm për zonën. Ndodhet në një lagje të qetë dhe të aksesueshme, pranë faciliteteve kryesore si markete, transport publik dhe shërbime të ndryshme.
Çmimi : 500€/muaj.
Një mundësi ideale për individë ose çifte që kërkojnë rehati dhe privatësi në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës.
Qera, Shtëpi Private, 1+1+Post Parking , Astir, Tiranë - 500€ | 73 m²
Qera, Shtëpi Private, 1+1+Post Parking - Astir Ofrohet me qera një shtëpi private 1+1 në zonën e Astirit, Tiranë, ideale për banim komod dhe të qetë. Prona ka një sipërfaqe prej 73 m² dhe është e organizuar në mënyrë funksionale me një dhomë gjumi, ambient ndenjeje së bashku me kuzhinën dhe...
urbanrealestate.al
ID:URB3796
Cel. : 0685000522
Contact WhatsApp
Location information