Tirane, jepet me qera lokal Kati 0, 160 m² 1.500 € (Don Bosko)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Location Rruga + Nr.
- Don Bosko
- Tipi
- lokal
- Siperfaqja m²
- 160 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 1500 €
Ambient biznesi me qera - Don Bosko (VR111)
Jepet me Qira Ambjent Biznesi – Don Bosko
Sipërfaqe e Brendshme: 100 m²
Verandë e Shfrytëzueshme: 60 m²
Statusi aktual: Totalisht i kompletuar si bar-kafe
Vendndodhja: Zona e Don Boskos
Çmimi me verandë: 1.500 Euro/muaj
Çmimi pa verandë: 1.200 Euro/muaj
I përshtatshëm për çdo lloj biznesi
⸻
Përshkrim i detajuar:
Jepet me qira një ambjent biznesi në një nga zonat më të frekuentuara dhe të zhvilluara të Tiranës – Don Bosko. Ambienti ka një sipërfaqe të brendshme prej 100 m² dhe ofron një verandë të bollshme prej 60 m², e cila mund të shfrytëzohet për zgjerim të aktivitetit, organizim eventesh apo ambiente të hapura për klientët.
Aktualisht, ambienti është i mobiluar dhe funksional si bar-kafe, me të gjitha pajisjet dhe instalimet gati për të nisur punën menjëherë. Megjithatë, nëse preferohet vetëm pjesa e brendshme (pa verandën), ambienti ofrohet me çmim më të reduktuar dhe është i përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti tregtar: si klinikë, zyrë, qendër estetike, dyqan, studio trajnimi, etj.
Vendndodhje shumë e favorshme
Infrastrukturë moderne dhe akses i lehtë
Zona me lëvizshmëri dhe vizibilitet të lartë
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni!
VR111
Cel. : 0696734461

⸻

Jepet me qira një ambjent biznesi në një nga zonat më të frekuentuara dhe të zhvilluara të Tiranës – Don Bosko. Ambienti ka një sipërfaqe të brendshme prej 100 m² dhe ofron një verandë të bollshme prej 60 m², e cila mund të shfrytëzohet për zgjerim të aktivitetit, organizim eventesh apo ambiente të hapura për klientët.
Aktualisht, ambienti është i mobiluar dhe funksional si bar-kafe, me të gjitha pajisjet dhe instalimet gati për të nisur punën menjëherë. Megjithatë, nëse preferohet vetëm pjesa e brendshme (pa verandën), ambienti ofrohet me çmim më të reduktuar dhe është i përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti tregtar: si klinikë, zyrë, qendër estetike, dyqan, studio trajnimi, etj.

Cel. : 0696734461
Location information