Tirane, jepet me qera garsonier 1+1 Kati 1, 42 m² 400 Euro (Rruga e Barrikadave)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
- Tipi
- garsonier
- Siperfaqja m²
- 42 m²
- Nr dhoma
- 1 dhome
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 400 €
Zona/Rruga : Rruga e Barrikadave
[h=5]Shitet Ose Jepet Me Qira Ambjent Në Afërsi Të Rrugës Së Barrikadave![/h]Informacione mbi pronën:
Ambjenti me sipërfaqe 42 m2 është i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në afërsi të Rrugës së Barrikadave, afër qendrës. Ambjenti ndodhet në katin zero të një pallati ekzistues, bosh, i cili mund të vihet në përdorim si garsoniere ose për Airbnb, zyrë duke e kthyer në një mënyrë të mirë investimi dhe ofron të gjitha facilitetet e nevojshme jetësore.
Përmbajtja e ambientit:
1 Ambient Open Space
Cilësime të tjera:
-Pallat ekzistues
-Disponon dokumentacion të rregullt hipotekor.
*Çmimi: 70.000 Euro
*Qira 400 Euro/ Muaj
Për më shumë informacion ose një vizitë në ambjent, na kontaktoni!
Cel. : +355686003010
[h=5]Shitet Ose Jepet Me Qira Ambjent Në Afërsi Të Rrugës Së Barrikadave![/h]Informacione mbi pronën:
Ambjenti me sipërfaqe 42 m2 është i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në afërsi të Rrugës së Barrikadave, afër qendrës. Ambjenti ndodhet në katin zero të një pallati ekzistues, bosh, i cili mund të vihet në përdorim si garsoniere ose për Airbnb, zyrë duke e kthyer në një mënyrë të mirë investimi dhe ofron të gjitha facilitetet e nevojshme jetësore.
Përmbajtja e ambientit:
1 Ambient Open Space
Cilësime të tjera:
-Pallat ekzistues
-Disponon dokumentacion të rregullt hipotekor.
*Çmimi: 70.000 Euro
*Qira 400 Euro/ Muaj
Për më shumë informacion ose një vizitë në ambjent, na kontaktoni!
Cel. : +355686003010
Contact WhatsApp