Tirane, jepet me qera dyqan Kati 0, 25 m² 400 € (Katër Dëshmorët)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Tipi
- dyqan
- Siperfaqja m²
- 25 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 400 €
Ambjent Biznesi me Qira – Katër Dëshmorët (VR007)
Ambjent Biznesi me Qira – Katër Dëshmorët
Vendndodhja: Rruga Katër Dëshmorët, Tiranë
Sipërfaqe: 25 m²
Çmimi: 400 € / muaj
Lloji i ambientit: Dyqan / Ambjent komercial
Përshkrimi:
Jepet me qira një ambjent biznesi me sipërfaqe 25 m², i pozicionuar në një zonë të frekuentuar dhe me vizibilitet të mirë në rrugën Katër Dëshmorët. Ambienti ka funksionuar më parë si parukeri/estetikë dhe është i pajisur me të gjitha instalimet e nevojshme hidraulike dhe elektrike, gati për të nisur menjëherë aktivitetin tuaj.
I përshtatshëm për biznese në fushën e shërbimeve estetike, mirëqenie, apo aktivitete të tjera që kërkojnë një hapësirë kompakte, funksionale dhe në një zonë të mirë të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për një vizitë, kontakto tani!
Kontaktoni në nr.: 0696734461
⚜ Kodi: VR007
Cel. : 0696734461
Ambjent Biznesi me Qira – Katër Dëshmorët

Jepet me qira një ambjent biznesi me sipërfaqe 25 m², i pozicionuar në një zonë të frekuentuar dhe me vizibilitet të mirë në rrugën Katër Dëshmorët. Ambienti ka funksionuar më parë si parukeri/estetikë dhe është i pajisur me të gjitha instalimet e nevojshme hidraulike dhe elektrike, gati për të nisur menjëherë aktivitetin tuaj.
I përshtatshëm për biznese në fushën e shërbimeve estetike, mirëqenie, apo aktivitete të tjera që kërkojnë një hapësirë kompakte, funksionale dhe në një zonë të mirë të Tiranës.

⚜ Kodi: VR007
Cel. : 0696734461
Contact WhatsApp