• Tirane, jepet me qera dyqan Kati 0, 20 m² 250 € (qytet studenti)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Qyteti Studenti | Sauk
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
20 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
250

Dyqan me Qira – Kompleksi Ana (20m²)​

Vendodhja:

• Zona: Kompleksi Ana, një nga komplekset më të mira dhe më të frekuentuara të qytetit.
  • Përparësi: Pozicion strategjik dhe lehtësisht i arritshëm, me mundësi parkimi të sigurt dhe shumë frekuentim të kalimtarëve, ideal për zhvillimin e çdo lloj biznesi.
Sipërfaqja:

• Madhësia: 20 m² – Hapësirë komode për lloje të ndryshme biznesesh.
Përshkrimi i dyqanit:

1. Pajisjet: Dyqani është i pajisur me parket të cilësisë së lartë, duke ofruar një ambient të ngrohtë dhe elegant.
  2. Ngrohje: Ka sistem ngrohjeje, duke garantuar komoditet gjatë gjithë vitit.
  3. Tualeti: I pajisur me një tualet të vogël dhe funksional, për nevoja të stafit dhe klientëve.
  4. Përshtatshmëria për biznese: Mund të përdoret për çdo lloj biznesi si dyqan, zyrë, studio, etj., duke u bërë një mundësi ideale për ata që duan të zhvillojnë një aktivitet.
Përfitime shtesë:

• Mundësi për Investim: Vendndodhja me frekuentim të lartë dhe mundësia për zhvillim biznesi bëjnë që ky dyqan të jetë një mundësi shumë të mirë investimi.
  • Pozicion strategjik: E përshtatshme për të tërhequr klientë dhe vizitorë të shumtë, duke garantuar rritje dhe zhvillim të biznesit tuaj.
  • Mundësi parkimi: Ofrohet mundësi për parkim, që është një tjetër plus për klientët dhe biznesin tuaj.
Ky dyqan është mundësi perfekte për ata që kërkojnë një hapësirë komode dhe të aksesueshme për çdo lloj aktiviteti biznesi. Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, kontaktoni për detaje të tjera!

Cel. : 0692070047

WhatsApp
Back