Tirane, jepet me qera bar-restorant Kati 0, 300 m² 1.500 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 4 Kinostudio | Porcelan
- Tipi
- bar-resorant
- Siperfaqja m²
- 300 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 1500 €
Jepet me qera bar-restorant në Tiranë – Zona e Porcelanit
Ofrohet për qera një ambient i kompletuar dhe me potencial të lartë për biznes në një nga zonat në zhvillim të Tiranës.
Lokali ka funksionuar më parë si restorant i specializuar në gatime tradicionale dhe ka shërbyer me sukses për dasmat, fejesat dhe organizime të ndryshme familjare, duke krijuar një bazë të mirë klientele.
Sipërfaqe e brendshme totale: 300 m²
Ambient i jashtëm: 240 m²
Lokacion i favorshëm, buzë rruge dytësore, në një zonë me akses të lehtë dhe mundësi parkimi pranë lokalit.
Ky është një investim ideal për profesionistë të fushës së gastronomisë apo biznese që kërkojnë të zgjerojnë aktivitetin e tyre në një ambient të gatshëm për operim.
Për më shumë informacion, kontaktoni në WhatsApp: 067 672 1999
#qera #restorant #bar #tirane #restorantmeqera
Ofrohet për qera një ambient i kompletuar dhe me potencial të lartë për biznes në një nga zonat në zhvillim të Tiranës.
Lokali ka funksionuar më parë si restorant i specializuar në gatime tradicionale dhe ka shërbyer me sukses për dasmat, fejesat dhe organizime të ndryshme familjare, duke krijuar një bazë të mirë klientele.
- 200 m² sallë shërbimi
- 100 m² kuzhinë e organizuar
- Oborr dhe verandë e përshtatshme për evente dhe shërbim në ajër të hapur
Ky është një investim ideal për profesionistë të fushës së gastronomisë apo biznese që kërkojnë të zgjerojnë aktivitetin e tyre në një ambient të gatshëm për operim.
#qera #restorant #bar #tirane #restorantmeqera
Location information