Tirane, jepet me qera apartament+verande | Penthouse 4+1+Aneks+Ballkon Kati 5, 210 m² 1.200 € (Liqeni i Thate)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Tipi
- apartament+verande | Penthouse
- Siperfaqja m²
- 210 m²
- Nr dhoma
- 4+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 1200 €
JEPET SUPER APARTAMENT/PAPAFINGO ME QIRA TEK LIQENI I THATË
Jepet me qira një apartament-papafingo luksoz dhe i organizuar në mënyrë perfekte, me një sipërfaqe totale prej 210 m², i vendosur në një nga zonat më të qeta dhe me ajër të pastër pranë Liqenit të Thatë.
Organizimi i pronës:
Sallon i bollshëm dhe i ndriçuar
Kuzhinë e veçuar
4 dhoma gjumi komode
3 tualete moderne
Korridor shpërndarës
Ballkone
2 veranda, ku njëra prej tyre ofron një pamje fantastike të liqenit
Karakteristika shtesë:
Ndërtim i izoluar plotësisht me sistem kapot për kursim energjie dhe komoditet maksimal
Zona është ideale për një stil jetese të qetë dhe larg zhurmës së qytetit
Çmimi: 1200 €/muaj
Ky apartament është zgjedhja perfekte për ata që kërkojnë hapësirë të madhe, komoditet dhe një pamje mahnitëse.
Me kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë ne prone!
KRISTO KOTE
0693635387
Cel. : 0693635387
Jepet me qira një apartament-papafingo luksoz dhe i organizuar në mënyrë perfekte, me një sipërfaqe totale prej 210 m², i vendosur në një nga zonat më të qeta dhe me ajër të pastër pranë Liqenit të Thatë.
Organizimi i pronës:
Sallon i bollshëm dhe i ndriçuar
Kuzhinë e veçuar
4 dhoma gjumi komode
3 tualete moderne
Korridor shpërndarës
Ballkone
2 veranda, ku njëra prej tyre ofron një pamje fantastike të liqenit
Karakteristika shtesë:
Ndërtim i izoluar plotësisht me sistem kapot për kursim energjie dhe komoditet maksimal
Zona është ideale për një stil jetese të qetë dhe larg zhurmës së qytetit
Çmimi: 1200 €/muaj
Ky apartament është zgjedhja perfekte për ata që kërkojnë hapësirë të madhe, komoditet dhe një pamje mahnitëse.
Me kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë ne prone!
KRISTO KOTE
0693635387
Cel. : 0693635387