Tirane, jepet me qera apartament+verande | Penthouse 3+1+Aneks+Ballkon Kati 6, 218 m² 1.200 € (Emerald Center)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Concord Center | 5 Maji | Ferit Xhajko
- Location Rruga + Nr.
- Emerald Center
- Tipi
- apartament+verande | Penthouse
- Siperfaqja m²
- 218 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 1200 €
Ofrohet me qira një apartament 3+1+2, i pozicionuar në kompleksin prestigjioz Emerald Center, në Rrugën 5 Maji.
I vendosur në katin e 6-të dhe si hyrja e vetme në kat, apartamenti garanton privatësi maksimale dhe një stil jetese komod e modern. Kompleksi është ndërtim i ri me standarde të larta cilësie dhe me qendër tregtare të integruar në katet e para.
Sipërfaqe totale: 218 m²
Sipërfaqe e brendshme: 144 m²
Verandë dhe hapësirë e gjelbëruar: 52.5 m²
Organizimi:
* Korridor shpërndarës
* Ambient i bollshëm ndenjeje me dalje në verandë
* Kuzhinë e veçuar
* 3 dhoma gjumi (Dhoma matrimoniale me garderobë dhe tualet privat)
* 2 tualete
Apartamenti është i mobiluar me stil modern dhe i pajisur me të gjitha elektro-shtëpiaket dhe orenditë e nevojshme për një jetesë sa më komode.
Lokacion strategjik, akses i menjëhershëm me qendrën e Tiranës dhe të gjitha shërbimet kryesore.
Cmimi eshte 1200 euro bruto.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : +355686092229
I vendosur në katin e 6-të dhe si hyrja e vetme në kat, apartamenti garanton privatësi maksimale dhe një stil jetese komod e modern. Kompleksi është ndërtim i ri me standarde të larta cilësie dhe me qendër tregtare të integruar në katet e para.
Organizimi:
* Korridor shpërndarës
* Ambient i bollshëm ndenjeje me dalje në verandë
* Kuzhinë e veçuar
* 3 dhoma gjumi (Dhoma matrimoniale me garderobë dhe tualet privat)
* 2 tualete
Apartamenti është i mobiluar me stil modern dhe i pajisur me të gjitha elektro-shtëpiaket dhe orenditë e nevojshme për një jetesë sa më komode.
Cmimi eshte 1200 euro bruto.
Cel. : +355686092229
Contact WhatsApp
Location information