Tirane, jepet me qera apartament Kati 10, 125 m² 1.500 Euro (Rruga Brigada VIII Tirana, Albania)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 125 m²
- Kati
- Kati 10
- Cmimi Euro
- 1500 €
Zona/Rruga : Rruga Brigada VIII Tirana, Albania
Prezantojmë apartament 2+1 me qera në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës - Blloku.
*Lokacioni:*
Ky apartament modern ndodhet në zemër të Bllokut, një nga qytetet brenda qytetit që nuk pushon kurrë . Mes kafeve të bukura, restoranteve ekskluzive, dyqaneve të modës dhe shërbimeve qe facilitojne jeteses , ky vend bën që të ndjeheni gjithmonë të lidhur me jetën urbane dhe trendet më të reja.
*Përshkrimi i Apartamentit:*
Sallon ndenje i mire ndricuar me kendin e atmit i cili eshte i pajisur me te gjitha elektroshtepiaket e nevojshme dhe ene kuzhine.
2 dhoma gjumi te bollshme, matrimoniale dhe dhome me 2 krevat trecerek dhe hapesire e shfrytezuar per garderoben personale.
*Veçoritë Kryesore:*
- Dizajn modern dhe ambient i ndriçuar
- Dhomat e gjumit të këndshme
- Kuzhinë e pajisur
- 2 Ballkone
- Kondicionim ne cdo ambjent
- Akses i shkëlqyeshëm në shërbimet dhe mundësitë e qytetit
Apartamenti eshte disponueshem ne daten 1 Shtator!
Ky është një mundësi e rrallë për të jetuar në një apartament modern dhe i përshtatshëm për jetesën urbane, në një nga zonat më të dëshiruara të Tiranës.
Na kontaktoni tani për më shumë detaje dhe për të organizuar një vizitë personale.
Jemi këtu për t'ju ndihmuar të gjeni shtëpinë tuaj të ardhshme në qendër të kryeqytetit!
Adresa: Tiranë, Rruga Brigada VIII Tirana, Albania
Çmimi:1.500
Siperfaqja totale: 125 m²
Siperfaqja e brendshme: 112 m²
Kati: 10
Dhoma gjumi: 2
Banjo: 1
Mobilimi: E Mobiluar
Disa nga veçoritë e brendshme
Ashensor
Kondicioner
Ngrohje
Parket
Dyer të sigurta
Sistem Chiller/Multisplit
Tualete Incaso
?Luxury
Disa nga veçoritë e jashtme
Ballkon
Jug
Lindje
Jug-Lindje
Jug-Perëndim
Fasadë e Ventiluar
Sistem Kapot
Kontakti: Florian Pelivani - 0697113026
florian.pelivani@c21irg.al
Cel. : 355697113026
Prezantojmë apartament 2+1 me qera në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës - Blloku.
*Lokacioni:*
Ky apartament modern ndodhet në zemër të Bllokut, një nga qytetet brenda qytetit që nuk pushon kurrë . Mes kafeve të bukura, restoranteve ekskluzive, dyqaneve të modës dhe shërbimeve qe facilitojne jeteses , ky vend bën që të ndjeheni gjithmonë të lidhur me jetën urbane dhe trendet më të reja.
*Përshkrimi i Apartamentit:*
Sallon ndenje i mire ndricuar me kendin e atmit i cili eshte i pajisur me te gjitha elektroshtepiaket e nevojshme dhe ene kuzhine.
2 dhoma gjumi te bollshme, matrimoniale dhe dhome me 2 krevat trecerek dhe hapesire e shfrytezuar per garderoben personale.
*Veçoritë Kryesore:*
- Dizajn modern dhe ambient i ndriçuar
- Dhomat e gjumit të këndshme
- Kuzhinë e pajisur
- 2 Ballkone
- Kondicionim ne cdo ambjent
- Akses i shkëlqyeshëm në shërbimet dhe mundësitë e qytetit
Apartamenti eshte disponueshem ne daten 1 Shtator!
Ky është një mundësi e rrallë për të jetuar në një apartament modern dhe i përshtatshëm për jetesën urbane, në një nga zonat më të dëshiruara të Tiranës.
Na kontaktoni tani për më shumë detaje dhe për të organizuar një vizitë personale.
Jemi këtu për t'ju ndihmuar të gjeni shtëpinë tuaj të ardhshme në qendër të kryeqytetit!
Adresa: Tiranë, Rruga Brigada VIII Tirana, Albania
Çmimi:1.500
Siperfaqja totale: 125 m²
Siperfaqja e brendshme: 112 m²
Kati: 10
Dhoma gjumi: 2
Banjo: 1
Mobilimi: E Mobiluar
Disa nga veçoritë e brendshme
Ashensor
Kondicioner
Ngrohje