• Tirane, jepet me qera apartament Kati 0, 65 m² 400 Euro (Rruga Ilia Shyti, Xhamlliku, Tiranë, Shqipëri)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
3 Xhamlliku | Oxhaku | Profarma
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
400
Zona/Rruga : Rruga Ilia Shyti, Xhamlliku, Tiranë, Shqipëri

JEPET ME QIRA APARTAMENT KATI 3, 3+1 PËR VETËM 400 TEK RRUGA ILIA SHYTI Ky apartament ofron një ambient të këndshëm për të jetuar, me karakteristika të veçanta dhe shumë përmirësime që e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për një jete të qetë dhe të këndshme. Hyrja e Veçantë: Hyrja në këtë apartament bëhet përmes një korridori të ndriçuar. Ky korridor përshkon ndërtimin dhe sjell ndjenjën e mikëpritjes që e bën këtë apartament të ndryshëm nga të tjerët.Parkimi (Opsional) , mundësia për post-parkimInternet Falas: Një tjetër avantazh i këtij apartamenti është interneti falas..Salloni + Kuzhina: Hapësira e përbashkët e sallonit dhe kuzhinës është vendi ku do të kaloni kohën më të madhe. Salloni është i ndriçuara mirë dhe ofron pamje panoramike të jashtme. Kuzhina është e ekuipuar me aparatura të fundit dhe kabineta moderne për të përmirësuar eksperiencën tuaj të gatimit.Dhomat e Gjumit: Apartamenti ka 3 dhoma gjumi të përshtatshme dhe të rehatshme për gjumin tuaj. Dhomat janë të ndriçuara mirë dhe ofrojnë një ambient të qetë për rëndësinë e përgjumjes dhe relaksimit.Tualeti Modern: Tualeti është dizajnuar me stil dhe është i pajisur me aparatura moderne. Ky tualet ofron më shumë se vetëm funksionalitet - ofron një përvojë të komoditetit dhe elegancës.Ballkoni: Ky apartament i katit të tretë ka një ballkon të veçantë, ku mund të shijoni ajrin e freskët dhe pamjen panoramike të qytetit. Ky është një kënd i veçantë për tu relaksuar në ajër të pastër.Kjo është një ofertë e shkëlqyeshme për një hapësirë tërheqëse dhe të përshtatshme për jetesën tuaj të përditshme. Përfitoni nga kjo mundësi për të jetuar në një ambient të veçantë dhe të këndshëm.Për më shumë më kontaktoni në: 0692055265

Adresa: Tiranë, Rruga Ilia Shyti, Xhamlliku, Tiranë, Shqipëri
Çmimi:400
Siperfaqja totale: 65 m²
Kati: 0
Dhoma gjumi: 1
Banjo: 1
Mobilimi: E Mobiluar

Kontakti: kristi kapaj - 355686699435
kristi.kapaj19@gmail.com

Cel. : 355686699435

Contact WhatsApp
Back