• Tirane, jepet me qera apartament duplex Dublex Kati 6, 180 m² 1.200 € (Rruga Bill Klinton)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Selite | Kodra e Diellit
Location Rruga + Nr.
Rruga Bill Klinton
Tipi
apartament duplex
Siperfaqja m²
180 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
1200

💎 Super Duplex Penthouse me Qiradhënie – Rezidenca "Kodra e Diellit"​

Ofrohet me qira një nga pronat më ekskluzive dhe luksoze në zonën e përzgjedhur të "Kodra e Diellit".
Ky duplex penthouse është i projektuar për ata që kërkojnë privatësi absolute, komoditet maksimal dhe një stil jetese të nivelit të lartë, larg zhurmës së qytetit por me qasje të menjëhershme në të.

📐 Detajet e Pronës:​

• Tipi: Duplex Penthouse
  • Vendndodhja: "Kodra e Diellit" Rruga Bill Klinton (një nga zonat më të sigurta dhe të qeta të Tiranës)
  • Sipërfaqja: E bollshme dhe e shpërndarë në mënyrë perfekte në dy kate operative.

🛋️ Organizimi i Brendshëm:​

• Kati i Parë: Një sallon madhështor ndenjeje i ndriçuar plotësisht me dritë natyrale, ambient gatimi dhe ngrënieje i veçuar me pajisje të markave më cilësore, një dhomë gjumi dhe tualet.
  • Kati i Dytë: Dhoma e fëmijeve + tualeti kryesor me shume hapesire.

☀️ Pika Fortë: Super Veranda me Jacuzzi​

• Verandë Panoramike: Një hapësirë tejet e madhe jashtë, e kuruar me detaje, ideale për mbrëmje sociale, relaks apo koktejle në perëndim të diellit.
  • Jacuzzi Privat: E pozicionuar në verandë për të ofruar momente të pakrahasueshme relaksi me pamje spektakolare 360° mbi Tiranën dhe gjelbërimin për rreth.

✨ Cilësi dhe Facilitete Ekstra:​

• Investim Premium: Mobilim modern e luksoz, sistem i integruar kondicionimi/ngrohjeje (Chiller), vetrata termo-akustike dhe ndriçim i arkitekturuar.
  • Siguri 24/7: Rezidenca ofron siguri të lartë, monitorim me kamera dhe administrim të rregullt.
Ideale për: Ekspatë, diplomatë, drejtues biznesi ose familje që vlerësojnë luksin, privatësinë dhe një ambient që të jep ndjesinë e një vile në ajër.
📞 Për më shumë informacione ose për të organizuar një vizitë në pronë:0692416533 (Jo Agjensi)

Cel. : 0692416533

WhatsApp
Location information
address
Rruga Bill Klinton, Tirane, Shqiperi
Back