Tirane, jepet me qera apartament duplex Dublex Kati 6, 180 m² 1.200 € (Rruga Bill Klinton)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Bill Klinton
- Tipi
- apartament duplex
- Siperfaqja m²
- 180 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 1200 €
Super Duplex Penthouse me Qiradhënie – Rezidenca "Kodra e Diellit"
Ofrohet me qira një nga pronat më ekskluzive dhe luksoze në zonën e përzgjedhur të "Kodra e Diellit".Ky duplex penthouse është i projektuar për ata që kërkojnë privatësi absolute, komoditet maksimal dhe një stil jetese të nivelit të lartë, larg zhurmës së qytetit por me qasje të menjëhershme në të.
Detajet e Pronës:
- Tipi: Duplex Penthouse
- Vendndodhja: "Kodra e Diellit" Rruga Bill Klinton (një nga zonat më të sigurta dhe të qeta të Tiranës)
- Sipërfaqja: E bollshme dhe e shpërndarë në mënyrë perfekte në dy kate operative.
Organizimi i Brendshëm:
- Kati i Parë: Një sallon madhështor ndenjeje i ndriçuar plotësisht me dritë natyrale, ambient gatimi dhe ngrënieje i veçuar me pajisje të markave më cilësore, një dhomë gjumi dhe tualet.
- Kati i Dytë: Dhoma e fëmijeve + tualeti kryesor me shume hapesire.
Pika Fortë: Super Veranda me Jacuzzi
- Verandë Panoramike: Një hapësirë tejet e madhe jashtë, e kuruar me detaje, ideale për mbrëmje sociale, relaks apo koktejle në perëndim të diellit.
- Jacuzzi Privat: E pozicionuar në verandë për të ofruar momente të pakrahasueshme relaksi me pamje spektakolare 360° mbi Tiranën dhe gjelbërimin për rreth.
Cilësi dhe Facilitete Ekstra:
- Investim Premium: Mobilim modern e luksoz, sistem i integruar kondicionimi/ngrohjeje (Chiller), vetrata termo-akustike dhe ndriçim i arkitekturuar.
- Siguri 24/7: Rezidenca ofron siguri të lartë, monitorim me kamera dhe administrim të rregullt.
Ideale për: Ekspatë, diplomatë, drejtues biznesi ose familje që vlerësojnë luksin, privatësinë dhe një ambient që të jep ndjesinë e një vile në ajër.
Cel. : 0692416533
Location information