Tirane, jepet me qera apartament duplex 2+1 Kati 1, 75 m² 550 € (Rruga Salaudin Gabrani)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Salaudin Gabrani
- Tipi
- apartament duplex
- Siperfaqja m²
- 75 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 550 €
Agjencia Imobiliare Morina jep me qera shtepi private 2+1 Selite, 550 Euro/Muaj
Jepet me qira një shtëpi dupleks 2+1 me sipërfaqe 75m², e ndodhur përballë Spitalit Amerikan 3, në zonën e qetë dhe të pastër të Selitës. Shtëpia është e mobiluar plotësisht dhe përbëhet nga kuzhina dhe banjoja në katin kryesor, ndërsa në katin e dytë ndodhen dy dhoma gjumi komode. Oborri është i rrethuar dhe ofron tre vende parkimi të dedikuara. Përveç kësaj, shtëpia ka akses në internet për një vit. Është një mundësi ideale për ata që kërkojnë qetësi, ajër të pastër dhe komoditet pranë qytetit.
Për informacione më të detajuara na kontaktoni!
Agjenti: Rei Frroku
Cel. : +355694050135
- Tipologjia: 2+1
- Adresa: Rruga Sabaudin Gabrani
- Shtepi private (Strukturuar si Duplex
- Kati: 1-2
- Disponon parking per 3 makina ne oborr
- E mobiluar
- Cmimi: 550 euro/muaj
Jepet me qira një shtëpi dupleks 2+1 me sipërfaqe 75m², e ndodhur përballë Spitalit Amerikan 3, në zonën e qetë dhe të pastër të Selitës. Shtëpia është e mobiluar plotësisht dhe përbëhet nga kuzhina dhe banjoja në katin kryesor, ndërsa në katin e dytë ndodhen dy dhoma gjumi komode. Oborri është i rrethuar dhe ofron tre vende parkimi të dedikuara. Përveç kësaj, shtëpia ka akses në internet për një vit. Është një mundësi ideale për ata që kërkojnë qetësi, ajër të pastër dhe komoditet pranë qytetit.
Për informacione më të detajuara na kontaktoni!
Agjenti: Rei Frroku
Vështrim i përgjithshëm
- Shtëpi private
- Lloji i pronës
- 2
- Dhoma gjumi
- 1
- Banjo
- 3
- Garazhe
Detajet
Publikuar më 10 Nëntor, 2025 në 10:27 pmPërditësuar 10 Nëntor, 2025 at 10:27 pm- ID e pronësMRE-132302
Cel. : +355694050135
Contact WhatsApp
Location information