Tirane, jepet me qera apartament duplex 1+1+A+BLK Kati 9, 123 m² 1.100 Euro (Rruga Kajo Karafili)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 10 Qender - Posta | Lidhja Shkrimtareve
- Tipi
- Siperfaqja m²
- 123 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 9
- Cmimi Euro
- 1100 €
Zona/Rruga : Rruga Kajo Karafili
[h=1]JAPIM ME QIRA DUPLEX LUKSOZ + 2 POSTE PARKIMI, NE QENDER TE TIRANES.[/h]Duplex-i ndodhet në një prej ndërtimeve më të preferuara në qendër të Tiranës, pranë Raiffeisen Bank.
Zona në të cilën ndodhet është shumë e preferuar për shkak të faciliteteve që ofron për një jetesë komode si dhe aksesueshmërisë me zona të tjera të kryeqytetit.
Sipërfaqe totale 123 m².
Pozicionohet në katin e 8-të dhe 9-të të një ndërtimi të ri, të mirëadministruar dhe mjaft cilësor.
Organizimi: Ambient ndenjie dhe gatimi, 2 dhoma gjumi, 2 tualete, ballkon.
Totalisht i investuar deri në detaje.
Ofrohet i mobiluar në mënyrë bashkëkohore.
Dy poste parkimi të përfshira në cmim.
Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!
Cel. : 0686038916
[h=1]JAPIM ME QIRA DUPLEX LUKSOZ + 2 POSTE PARKIMI, NE QENDER TE TIRANES.[/h]Duplex-i ndodhet në një prej ndërtimeve më të preferuara në qendër të Tiranës, pranë Raiffeisen Bank.
Zona në të cilën ndodhet është shumë e preferuar për shkak të faciliteteve që ofron për një jetesë komode si dhe aksesueshmërisë me zona të tjera të kryeqytetit.
Sipërfaqe totale 123 m².
Pozicionohet në katin e 8-të dhe 9-të të një ndërtimi të ri, të mirëadministruar dhe mjaft cilësor.
Organizimi: Ambient ndenjie dhe gatimi, 2 dhoma gjumi, 2 tualete, ballkon.
Totalisht i investuar deri në detaje.
Ofrohet i mobiluar në mënyrë bashkëkohore.
Dy poste parkimi të përfshira në cmim.
Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!
Cel. : 0686038916