• Tirane, jepet me qera apartament 3+1 Kati 5, 124 m² 500 € (rruga Milto Sotir Gura)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
124 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
500
Apartament për qira në Astir – një kombinim i përsosur i hapësirës, komoditetit dhe ndriçimit natyror!

Ky apartament me një sipërfaqe prej 124 metrash katrorë ofron gjithçka që ju nevojitet për një jetesë të rehatshme. Me dy dhoma gjumi të bollshme, një sallon të gjerë dhe të ndritshëm, kuzhinë funksionale e vecuar, dhe dy tualete moderne, ky apartament është i projektuar për t’ju ofruar rehati dhe prakticitet.

Ballkoni i tij ju lejon shikim nga rruga kryesore. Orientimi lindje-perëndim siguron ndriçim natyror gjatë gjithë ditës, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe mikpritës.

Apartamenti është pjesërisht i mobiluar, duke ju dhënë mundësinë ta personalizoni sipas dëshirës suaj. Ndodhet në katin e 5-të banimi.

Një mundësi e shkëlqyer për të jetuar në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, me të gjitha lehtësitë e nevojshme. Mos e humbisni këtë mundësi për të pasur një shtëpi të rehatshme dhe plot dritë!

Për më shumë informacion më kontaktoni!!

Cel. : 0676805600

WhatsApp
Back