Tirane, jepet me qera apartament 3+1 Kati 1, 100 m² 800 € (Pazari i Ri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 800 €
Apartament 3+1 me qera-“Pazari i ri”(VR006)
Apartament me Qera 3+1-“Pazari i Ri”
Kodi: VR006
Vendndodhja: Pazari i Ri,Tiranë
Sipërfaqja: 100 m²
Kati: 1 banim(Pallat i Ri)
Çmimi: 800€/muaj
🛋 Organizimi i brendshëm:
•3+1+1
+Ballkon
Përshkrimi:
Jepet me qira apartament 3+1 në zonën e Pazarit të Ri, në katin e parë banim të një pallati të ri, të mirëadministruar dhe me ashensor. Apartamenti përfshin tre dhoma, një ambient ndenjeje me kuzhinë, një tualet dhe një ballkon. Është i pajisur me sistem ngrohje-ftohje dhe ofron kushte shumë të mira jetese. Ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë në qendër dhe në të gjitha shërbimet kryesore. I përshtatshëm për familjarë që kërkojnë komoditet dhe vendndodhje strategjike.
Për më shumë informacion & vizita:
Na kontaktoni në: +355 69 673 4461
⚜ Kodi i pronës: VR006
Cel. : +355 69 673 4461

🛋 Organizimi i brendshëm:
•3+1+1
+Ballkon

Jepet me qira apartament 3+1 në zonën e Pazarit të Ri, në katin e parë banim të një pallati të ri, të mirëadministruar dhe me ashensor. Apartamenti përfshin tre dhoma, një ambient ndenjeje me kuzhinë, një tualet dhe një ballkon. Është i pajisur me sistem ngrohje-ftohje dhe ofron kushte shumë të mira jetese. Ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë në qendër dhe në të gjitha shërbimet kryesore. I përshtatshëm për familjarë që kërkojnë komoditet dhe vendndodhje strategjike.

Na kontaktoni në: +355 69 673 4461
⚜ Kodi i pronës: VR006
Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp