• Tirane, jepet me qera apartament 3+1+Ballkon Kati 6, 150 m² 1.000 € (Myslym Shyri)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
150 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
1000
Qira, Apartament,3+1+2 tualete+2 blk,Myslym Shyri,1000 Euro/muaj

Karakteristika te prones:

– Apartament 3+1+2

– Zona Myslym Shyri

– Pallat

– Kati 6 me ashensor

– I mobiluar

– Siperfaqja 150 m²

– Cmimi 1000 Euro/muaj

Jepet me qira apartament 3+1 me dy ballkone, Myslym Shyrit

Në një nga zonat më të kërkuara dhe qendrore të Tiranës, në rrugën Reshit Çollaku, pranë Myslym Shyrit dhe vetëm pak hapa larg Bllokut, Rrugës së Elbasanit dhe Parkut Rinia, ofrohet me qira një apartament i bollshëm dhe funksional me tipologji 3+1.

Apartamenti ndodhet në katin e 6-të (jo i fundit) të një pallati me ashensor dhe fasadë të re me sistem kapot. Ka një sipërfaqe neto prej 150 m² dhe është i organizuar në tre dhoma gjumi, një sallon ndenjeje, një kuzhinë më vete, dy tualete (njëri me dritare), dy ballkone me orientim lindje/perëndim dhe një depo/lavanteri. Ambienti është i mobiluar me stil bashkëkohor, shtruar me parket dhe i pajisur me sistem kondicionimi.

Falë orientimit të tij, apartamenti përfiton ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe ofron qetësi të plotë, ndonëse ndodhet në një zonë shumë të aksesueshme dhe pranë të gjitha faciliteteve kryesore.

🔑 Ideal për një familje që kërkon komoditet, hapësirë dhe pozicion strategjik në zemër të Tiranës.

📍 Adresa: Rruga Reshit Çollaku, pranë Myslym Shyrit
💶 Qiraja mujore: 1000

Një zgjedhje ekskluzive për jetesë cilësore në një nga zonat më të mira të qytetit.

Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise!

Cel. : 0692096050

WhatsApp
Back