Tirane, jepet me qera apartament 3+1+Ballkon Kati 6, 135 m² 1.200 € (Kopshti Zoologjik)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 135 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 1200 €
Qira, Apartament 3+1+2 tualete+Blk, Kopshti zologjik , 1200 Euro/muaj
Karakteristika te prones:
– Apartament 3+1+Blk
–Zona Kopshti Zologjik
– Rruga Alla
– Kati 6 me ashensor
– I mobiluar
– Siperfaqja 135 m²
– Cmimi 1200 Euro/muaj
Jepet me qira apartament 3+1 me ballkon, në zonën pranë Kopshtit Zoologjik – një zgjedhje ideale për familje!
Në një nga zonat më të qeta dhe të preferuara për banim në Tiranë, në Rrugën Alla, pas Kopshtit Zoologjik, ofrohet me qira një apartament i mobiluar, tipologjia 3+1.
Apartamenti ndodhet në katin e 6-të të një pallati me ashensor dhe ka një sipërfaqe totale prej 135 m². Organizohet në një sallon të bollshëm me ambient gatimi, tre dhoma gjumi, dy tualete (njëri prej të cilëve me dritare) dhe një ballkon. Ambienti është i pajisur me kondicioner dhe mobilim komod, gati për banim.
Zona është mjaft e qetë, e rrethuar nga gjelbërimi dhe ofron akses të shpejtë drejt Liqenit Artificial dhe Parkut të Madh, si dhe lidhje të lehtë me pjesën tjetër të qytetit.
Qiraja mujore: 1200
Një zgjedhje perfekte për një familje që kërkon hapësirë, qetësi dhe komoditet në një nga lagjet më të preferuara të kryeqytetit
Cel. : 0692096050
Karakteristika te prones:
– Apartament 3+1+Blk
–Zona Kopshti Zologjik
– Rruga Alla
– Kati 6 me ashensor
– I mobiluar
– Siperfaqja 135 m²
– Cmimi 1200 Euro/muaj

Në një nga zonat më të qeta dhe të preferuara për banim në Tiranë, në Rrugën Alla, pas Kopshtit Zoologjik, ofrohet me qira një apartament i mobiluar, tipologjia 3+1.
Apartamenti ndodhet në katin e 6-të të një pallati me ashensor dhe ka një sipërfaqe totale prej 135 m². Organizohet në një sallon të bollshëm me ambient gatimi, tre dhoma gjumi, dy tualete (njëri prej të cilëve me dritare) dhe një ballkon. Ambienti është i pajisur me kondicioner dhe mobilim komod, gati për banim.

Një zgjedhje perfekte për një familje që kërkon hapësirë, qetësi dhe komoditet në një nga lagjet më të preferuara të kryeqytetit
Cel. : 0692096050