Tirane, jepet me qera apartament 3+1+Aneks+Ballkon Kati 6, 330 m² 1.300 € (Kodra e Diellit 2)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Kodra e Diellit 2
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 330 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 1300 €
Jepet me qira apartament modern dhe i mobiluar në Rezidencën Kodra e Diellit 2, një nga komplekset më të preferuara në Tiranë.
ka një sipërfaqe totale prej 330 m², nga të cilat 155 m² janë hapësirë e brendshme, 160 m² verandë private dhe 15 m² sipërfaqe e përbashkët.
Apartamenti ofron një hapësirë të bollshme dhe funksionale, me organizim perfekt:
• Sallon ndenjeje me dalje direkte në verandë panoramike prej 160 m², ideale për ambiente relaksi apo pritjesh.
• Kuzhinë e veçuar me dalje në ballkon.
• 3 dhoma gjumi komode dhe me dritë natyrale.
• 2 tualete të kompletuara.
Apartamenti është pjesë e një rezidence të qetë dhe të sigurt, me gjelbërim, shërbime cilësore dhe administrim 24/7.
Ky është një opsion ideal për familje ose individë që kërkojnë komoditet, privatësi dhe stil jetese bashkëkohor.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, na kontaktoni!
123008
Cel. : 0684031303
ka një sipërfaqe totale prej 330 m², nga të cilat 155 m² janë hapësirë e brendshme, 160 m² verandë private dhe 15 m² sipërfaqe e përbashkët.
Apartamenti ofron një hapësirë të bollshme dhe funksionale, me organizim perfekt:
• Sallon ndenjeje me dalje direkte në verandë panoramike prej 160 m², ideale për ambiente relaksi apo pritjesh.
• Kuzhinë e veçuar me dalje në ballkon.
• 3 dhoma gjumi komode dhe me dritë natyrale.
• 2 tualete të kompletuara.
Apartamenti është pjesë e një rezidence të qetë dhe të sigurt, me gjelbërim, shërbime cilësore dhe administrim 24/7.
Ky është një opsion ideal për familje ose individë që kërkojnë komoditet, privatësi dhe stil jetese bashkëkohor.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, na kontaktoni!
123008
Cel. : 0684031303
Contact WhatsApp
Location information