Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 9, 95 m² 1.100 € (komuna parisit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Location Rruga + Nr.
- komuna parisit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 95 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 9
- Cmimi Euro
- 1100 €
Apartament 2+1 me Qira – Komuna e Parisit (VR007)
Sipërfaqe: 95 m²
Kati: 9 (në pallat të ri, të sapopërfunduar dhe cilësor)
🛏 Tipologjia: 2+1+2 tualete
Ballkon: Po
Arredim: I sapo investuar me arkitekt
Izolim: Totalisht i izoluar me soundproofing
Pajisje: Elektroshtepiake moderne të teknologjisë së fundit
Çmimi: 1,100 € / muaj
Përshkrim:
Jepet me qira apartament modern 2+1+2 tualete në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës — Komuna e Parisit.
Ambienti është i sapo investuar dhe i arreduar në detaje me ndihmën e arkitektit, duke ofruar komoditet, stil dhe funksionalitet maksimal. Apartamenti është i pajisur me mobilje dhe elektroshtepiake të reja, ndërsa izolimi akustik i plotë garanton qetësi absolute.
Ndodhet në katin e 9 të një ndërtese të re dhe shumë cilësore, me pozicion strategjik pranë rrugëve kryesore, qendrave tregtare dhe shërbimeve të përditshme.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR007
Cel. : 069 673 4461
🛏 Tipologjia: 2+1+2 tualete
Jepet me qira apartament modern 2+1+2 tualete në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës — Komuna e Parisit.
Ambienti është i sapo investuar dhe i arreduar në detaje me ndihmën e arkitektit, duke ofruar komoditet, stil dhe funksionalitet maksimal. Apartamenti është i pajisur me mobilje dhe elektroshtepiake të reja, ndërsa izolimi akustik i plotë garanton qetësi absolute.
Ndodhet në katin e 9 të një ndërtese të re dhe shumë cilësore, me pozicion strategjik pranë rrugëve kryesore, qendrave tregtare dhe shërbimeve të përditshme.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information