Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 8, 81 m² 1.201 € (Hoxha Tahsim)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Location Rruga + Nr.
- Hoxha Tahsim
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 81 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 1201 €
Një mundësi e shkëlqyer për të jetuar në një apartament modern dhe të rehatshëm, vetëm pak minuta larg nga qendra e Tiranës!
Detajet e Pronës:
Tipologjia: 2 dhoma gjumi + 1 sallon + 2 tualete
Sipërfaqja: 81 m²
Kati: 8
Ndriçim natyral: Pamje fantastike nga qendra e qytetit, shumë dritë natyrale dhe hapësirë të bollshme.
Avantazhet e kësaj prone për qira:
Vendndodhje elitare: Një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, me qasje të shpejtë në çdo pjesë të qytetit.
Afërsia me facilitete: Shkolla, supermarkete, farmaci, kafene dhe transport urban brenda pak minutash.
Godinë e mirëmbajtur: Kompleksi është mirëmbajtur dhe i sigurt, dhe apartamenti është krejtësisht i ri, i pabanuar më parë.
Mobilimi dhe investimi:
Pajisje dhe mobilim i ri: Apartamenti është i mobiluar dhe i investuar me materiale të cilësisë së lartë, duke përfshirë parket, pllaka dhe sisteme ngrohjeje moderne.
Përfitimet:
Ky apartament ofron një mundësi ideale për ata që kërkojnë një vend të qetë dhe komod për të jetuar, me akses të lehtë në qendrën e qytetit dhe të gjitha faciliteteve.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni tani!
Cel. : 0686040168
Detajet e Pronës:
Tipologjia: 2 dhoma gjumi + 1 sallon + 2 tualete
Sipërfaqja: 81 m²
Kati: 8
Ndriçim natyral: Pamje fantastike nga qendra e qytetit, shumë dritë natyrale dhe hapësirë të bollshme.
Avantazhet e kësaj prone për qira:
Vendndodhje elitare: Një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, me qasje të shpejtë në çdo pjesë të qytetit.
Afërsia me facilitete: Shkolla, supermarkete, farmaci, kafene dhe transport urban brenda pak minutash.
Godinë e mirëmbajtur: Kompleksi është mirëmbajtur dhe i sigurt, dhe apartamenti është krejtësisht i ri, i pabanuar më parë.
Mobilimi dhe investimi:
Pajisje dhe mobilim i ri: Apartamenti është i mobiluar dhe i investuar me materiale të cilësisë së lartë, duke përfshirë parket, pllaka dhe sisteme ngrohjeje moderne.
Përfitimet:
Ky apartament ofron një mundësi ideale për ata që kërkojnë një vend të qetë dhe komod për të jetuar, me akses të lehtë në qendrën e qytetit dhe të gjitha faciliteteve.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni tani!
Cel. : 0686040168
Location information