Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 7, 116 m² 470 € (astir)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- astir
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 116 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 470 €
Apartament 2+1 me Qira – Astir (VR007)
Vendndodhja: Zona Astir, Tiranë
Sipërfaqe: 116 m²
Kati: 7
Pallat i ri me ashensor
🛋 Organizimi: Dhomë ndenjeje + ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, 2 ballkone, 1 tualet
Çmimi:50,000 Leke
Përshkrim:
Jepet me qira apartament 2+1, plotësisht i mobiluar, në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – Astir.
Apartamenti ka orientim lindje-perëndim, duke ofruar ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Është i organizuar në mënyrë shumë funksionale me një sallon ndenjeje komod, kuzhinë të veçuar, dy dhoma gjumi të bollshme, dy ballkone dhe një tualet modern.
Ndodhet në një pallat të ri, të mirëadministruar me ashensor, pranë të gjitha faciliteteve si supermarkete, kopshte, shkolla dhe linja urbane.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR007
Cel. : 069 673 4461
🛋 Organizimi: Dhomë ndenjeje + ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, 2 ballkone, 1 tualet
Jepet me qira apartament 2+1, plotësisht i mobiluar, në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – Astir.
Apartamenti ka orientim lindje-perëndim, duke ofruar ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Është i organizuar në mënyrë shumë funksionale me një sallon ndenjeje komod, kuzhinë të veçuar, dy dhoma gjumi të bollshme, dy ballkone dhe një tualet modern.
Ndodhet në një pallat të ri, të mirëadministruar me ashensor, pranë të gjitha faciliteteve si supermarkete, kopshte, shkolla dhe linja urbane.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information