• Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 4, 650 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
650
Ky apartament 2+1 është në dispozicion për qira në zonën shumë të kërkuar Myslym Shyri, një nga lagjet më të gjalla dhe më qendrore të Tiranës. E njohur për lidhshmërinë e shkëlqyer, aktivitetin tregtar dhe afërsinë me qendrën e qytetit, kjo zonë mbetet zgjedhja e preferuar për banorët që kërkojnë komoditet dhe jetë urbane.

E pozicionuar në katin e 4-të të një ndërtese ekzistuese banimi (jo kati i fundit), apartamenti ofron një mjedis të rehatshëm banimi me akses të lehtë në një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë shkolla, supermarkete, restorante, kafene, farmacitë, bankat dhe transportin publik.

Prona ka një planimetri funksionale 2+1, e projektuar për të ofruar hapësira banimi praktike të përshtatshme për familje, çifte ose profesionistë. Apartamenti ofron një zonë të rehatshme ndenjeje, dy dhoma gjumi dhe një planimetri që mbështet funksionalitetin e përditshëm dhe përdorimin rezidencial afatgjatë.

Një nga avantazhet më të forta të kësaj prone është vendndodhja e saj. Myslym Shyri konsiderohet si një nga zonat më të konsoliduara rezidenciale dhe komerciale në Tiranë, duke u ofruar banorëve mundësinë për të arritur shumicën e shërbimeve të përditshme në këmbë, ndërsa mbetet afër distrikteve kryesore të biznesit dhe administratës së qytetit.

Cel. : +355 68 545 3333

WhatsApp
Location information
address
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise, Tirane, Shqiperi
Back