Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 4, 100 m² 1.000 € (Zogu i Zi)
- Tirane

- Nr. Njesia - Zona me e afert?
 - 9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi

- Location Rruga + Nr.
 - Zogu i Zi

- Tipi
 - apartament

- Siperfaqja m²
 - 100 m²

- Nr dhoma
 - 2+1

- Kati
 - Kati 4

- Cmimi Euro
 - 1000 €

Jepet me qira apartament 2+1 pranë karburant “Gazheli”, në zonën e Zogut të Zi.
Apartamenti ndodhet në katin e katërt të një pallati të ri me ashensor dhe është i pabanuar më parë.
Organizohet nga një dhomë ndenjeje së bashku me kuzhinën, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon. Apartamenti është i ri, i ndriçuar mirë dhe ofron kushte shumë të mira jetese.
Zona është mjaft e sigurt,e favorshme, me akses të menjëhershëm në rrugët kryesore të Tiranës dhe me të gjitha fasilitetet pranë, si supermarkete, farmaci, stacione autobusi, bare, restorante, banka dhe qendra tregtare.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni.
126089

Cel. : 0684031303

Apartamenti ndodhet në katin e katërt të një pallati të ri me ashensor dhe është i pabanuar më parë.
Organizohet nga një dhomë ndenjeje së bashku me kuzhinën, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon. Apartamenti është i ri, i ndriçuar mirë dhe ofron kushte shumë të mira jetese.
Zona është mjaft e sigurt,e favorshme, me akses të menjëhershëm në rrugët kryesore të Tiranës dhe me të gjitha fasilitetet pranë, si supermarkete, farmaci, stacione autobusi, bare, restorante, banka dhe qendra tregtare.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni.
126089
Cel. : 0684031303
Contact WhatsApp

Location information