09.06.2026, 10:50 Golden Click Realestate Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 4, 1.500 € Tirane Tipi apartament Kati Kati 4 Cmimi Euro 1500 € Apartament 2+1 për Qira – Rruga e Kosovarëve, Tiranë Informacione mbi apartamentin: Tipologji: 2+1 Sipërfaqe: 115 m² Kati: 4 Pallat i ri me ashensor Organizimi: Sallon ndenje Kuzhinë 2 dhoma gjumi 2 tualete Korridor Ballkon Çmimi: 1,500€ / muaj Vendndodhja: Rruga e Kosovarëve, Tiranë Apartament i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, me akses të shpejtë në qendër të qytetit dhe pranë të gjitha shërbimeve të nevojshme për një jetesë komode. Për më shumë informacione ose për një vizitë në pronë, na kontaktoni. Cel. : +355693021941 WhatsApp Location information Open in maps address Tirane, Shqiperi
Apartament 2+1 për Qira – Rruga e Kosovarëve, Tiranë Informacione mbi apartamentin: Tipologji: 2+1 Sipërfaqe: 115 m² Kati: 4 Pallat i ri me ashensor Organizimi: Sallon ndenje Kuzhinë 2 dhoma gjumi 2 tualete Korridor Ballkon Çmimi: 1,500€ / muaj Vendndodhja: Rruga e Kosovarëve, Tiranë Apartament i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, me akses të shpejtë në qendër të qytetit dhe pranë të gjitha shërbimeve të nevojshme për një jetesë komode. Për më shumë informacione ose për një vizitë në pronë, na kontaktoni. Cel. : +355693021941