Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 99 m² 550 € (Astir)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Astir
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 99 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 550 €
Ofrohet me qira një apartament fantastik 2+1, ndodhur në kompleksin e njohur Vila L, në zonën e Astirit, një nga më të kërkuarat në Tiranë.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri me ashensor, me ndërtim cilësor dhe mobilim modern, plotësisht i kompletuar me të gjitha pajisjet dhe orenditë e nevojshme, vetëm rrobat dhe njerëzit mungojnë!
Karakteristikat:
• Sipërfaqe: 99 m²
• Organizim perfekt: 2 dhoma gjumi, 1 dhomë ndenjeje me kuzhinë, 1 tualet dhe ballkon
• Mobilim bashkëkohor dhe pajisje elektroshtëpiake të reja
• Dritë natyrale gjatë gjithë ditës
• Kondicionerë në çdo ambient
• Pallat i ri, i mirëadministruar dhe shumë i qetë
Vendndodhja:
Në Vila L, Astir – pranë supermarketeve, farmacive, shkollave, lokaleve dhe çdo shërbimi të nevojshëm për jetesë komode.
Preferohen familjarë
Çmimi: 550 € / muaj
Një mundësi ideale për ata që kërkojnë komfort, qetësi dhe stil modern jetese në një nga zonat më praktike të Tiranës.
Ashensor: Po
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë na kontaktoni!
Cel. : 0697595561
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri me ashensor, me ndërtim cilësor dhe mobilim modern, plotësisht i kompletuar me të gjitha pajisjet dhe orenditë e nevojshme, vetëm rrobat dhe njerëzit mungojnë!
Karakteristikat:
• Sipërfaqe: 99 m²
• Organizim perfekt: 2 dhoma gjumi, 1 dhomë ndenjeje me kuzhinë, 1 tualet dhe ballkon
• Mobilim bashkëkohor dhe pajisje elektroshtëpiake të reja
• Dritë natyrale gjatë gjithë ditës
• Kondicionerë në çdo ambient
• Pallat i ri, i mirëadministruar dhe shumë i qetë
Vendndodhja:
Në Vila L, Astir – pranë supermarketeve, farmacive, shkollave, lokaleve dhe çdo shërbimi të nevojshëm për jetesë komode.
Preferohen familjarë
Çmimi: 550 € / muaj
Një mundësi ideale për ata që kërkojnë komfort, qetësi dhe stil modern jetese në një nga zonat më praktike të Tiranës.
Ashensor: Po
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë na kontaktoni!
Cel. : 0697595561
Location information