Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 91 m² 800 € (Liqeni i Thate)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- Liqeni i Thate
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 91 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 800 €
Jepet me qera apartament 2+1 në Liqenin e Thatë
Ofrohet me qera një apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të Liqenit të Thatë, me pamje nga liqeni,pa malore
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati me ashensor dhe ofron një ambient të qetë e komod për banim.
Apartamenti është në proces mobilimi dhe do të jetë plotësisht gati për banim brenda 1 jave, me mobilim komod dhe funksional.
• Sipërfaqe bruto: 91 m²
• Ndodhet në katin e 3-të
• Përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 2 dhoma gjumi, ballkon dhe 1 tualet
Një mundësi ideale për familje ose çifte që kërkojnë një shtëpi cilësore në një zonë të preferuar, pranë natyrës dhe me akses të lehtë drejt qendrës së Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, na kontaktoni.
Cel. : +355686092229
Ofrohet me qera një apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të Liqenit të Thatë, me pamje nga liqeni,pa malore
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati me ashensor dhe ofron një ambient të qetë e komod për banim.
Apartamenti është në proces mobilimi dhe do të jetë plotësisht gati për banim brenda 1 jave, me mobilim komod dhe funksional.
• Sipërfaqe bruto: 91 m²
• Ndodhet në katin e 3-të
• Përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 2 dhoma gjumi, ballkon dhe 1 tualet
Një mundësi ideale për familje ose çifte që kërkojnë një shtëpi cilësore në një zonë të preferuar, pranë natyrës dhe me akses të lehtë drejt qendrës së Tiranës.
Cel. : +355686092229
Contact WhatsApp
Location information