Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 2, 73 m² 500 € (univers city)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 QTU | Kashar | Casa Italia
- Location Rruga + Nr.
- univers city
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 73 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 500 €
Apartament me Qera 2+1 – Univers City (VR004)
Adresa: Univers City, Tiranë
Ndodhet: Në një pallat të ri dhe të mirëmbajtur, brenda kompleksit
Sipërfaqja: 73 m²
Tipologjia: 2+1 + ballkon
Post Parkimi: I përfshirë
Organizimi: Sallon ndenjeje + kuzhinë, 2 dhoma gjumi, tualet, ballkon
Mobilim: I sistemuar, në gjendje shumë të mirë
Ndriçim: Natyral, me orientim të favorshëm
Çmimi: 500 € / muaj
Përshkrimi:
Jepet me qira apartament 2+1 me sipërfaqe 73 m², i ndodhur në kompleksin Univers City, një nga zonat më të qeta dhe moderne të Tiranës. Kompleksi ofron siguri, ambiente të gjelbëruara dhe akses të shpejtë në shërbime të ndryshme, duke e bërë shumë të përshtatshëm për familjarë dhe individë që kërkojnë komoditet maksimal.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri dhe ka organizim funksional: sallon i bollshëm i kombinuar me kuzhinën, dy dhoma gjumi komode, tualet dhe ballkon me ndriçim natyral. Bashkë me apartamentin ofrohet edhe post parkimi i dedikuar, një avantazh i rëndësishëm për zonën.
Ky apartament është një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë qetësi, siguri dhe infrastrukturë moderne.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR004
Përshkrimi:
Jepet me qira apartament 2+1 me sipërfaqe 73 m², i ndodhur në kompleksin Univers City, një nga zonat më të qeta dhe moderne të Tiranës. Kompleksi ofron siguri, ambiente të gjelbëruara dhe akses të shpejtë në shërbime të ndryshme, duke e bërë shumë të përshtatshëm për familjarë dhe individë që kërkojnë komoditet maksimal.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri dhe ka organizim funksional: sallon i bollshëm i kombinuar me kuzhinën, dy dhoma gjumi komode, tualet dhe ballkon me ndriçim natyral. Bashkë me apartamentin ofrohet edhe post parkimi i dedikuar, një avantazh i rëndësishëm për zonën.
Ky apartament është një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë qetësi, siguri dhe infrastrukturë moderne.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR004
Location information