• Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 2, 101 m² 500 € (Shkolla e Baletit - Tregu Elektrik, Shqipëri)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
500
Pershkrimi i Apartamentit 2+1 për Qira tek Kompleksi Grand:

• Lokacioni:
    • Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, pranë të gjitha faciliteteve dhe shërbimeve kryesore, duke ofruar një akses të lehtë në qendër të qytetit.
  • Hapesira dhe Organizimi:
    • Apartamenti është i organizuar në një korridor shpërndarës që lidh të gjitha ambientet.
    • Kuzhina dhe salloni janë të ndara në një hapsirë të përbashkët, duke krijuar një ambient të rehatshëm dhe funksional.
    • Dy dhoma gjumi të bollshme dhe të ngrohta, të përshtatshme për një familje ose çift.
    • 1 tualet modern dhe i rregulluar mirë.
  • Kati dhe Vila:
    • Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një vile private, e ndarë në hyrje të veçantë për apartamentin, duke ofruar intimitet dhe qetësi.
  • Mobilimi:
    • Apartamenti është i mobiluar plotësisht, me mobilje të reja dhe të përshtatshme për një jetesë komode.
  • Mundësi Kontakti:
    • Për më shumë informacion dhe detaje rreth qirasë, mund të na kontaktoni direkt.
Ky apartament është ideal për ata që kërkojnë një vend të rehatshëm, privat dhe të aksesueshëm në një nga zonat më të mira të Tiranës.

WhatsApp
Back