Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 2, 101 m² 350 € (Sauk i Vjetër)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Qyteti Studenti | Sauk
- Location Rruga + Nr.
- Sauk i Vjetër
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 101 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 350 €
Apartament 2+1 me Me Qera – Sauk i Vjetër (VR003)
Apartament 2+1 me Me Qera – Sauk i Vjetër
Vendndodhja: Sauk i Vjetër, Tiranë (në fillim të zonës)
Sipërfaqe: 100 m²
Kati: 2 (në shtëpi private)
Çmimi: 350 € / muaj
Parkim i përfshirë
Hyrje më vete
🛋 Organizimi:
2 dhoma gjumi
1 sallon + kuzhinë
1 banjo
Ballkon
Vend parkimi
Përshkrimi:
Jepet me qira apartament 2+1 me sipërfaqe 100 m², në katin e dytë të një shtëpie private në zonën e Saukut të Vjetër, shumë pranë hyrjes kryesore. Apartamenti ka hyrje më vete, ofron privatësi dhe komoditet maksimal.
Është i mobiluar në mënyrë speciale, me stil të veçantë dhe me të gjitha pajisjet e nevojshme për një jetesë cilësore, përfshirë kondicioner. Ambienti është i bollshëm dhe i mirëorganizuar.
Zona është shumë e qetë, me akses të lehtë dhe të shpejtë në qytet, si dhe e shërbyer nga dy linja autobusi, çka e bën ideale për familje ose çifte që kërkojnë rehati dhe qetësi.
Mobilim i veçantë dhe cilësor
Kondicioner
Parkim i përfshirë
Hyrje më vete
Zonë e mirëshërbyer nga transporti publik
Zgjidhje ideale për ata që kërkojnë hapësirë, privatësi dhe komoditet në një zonë të qetë dhe të aksesueshme të Tiranës.
Kontaktoni në nr. +355 69 673 4461
VR003
Cel. : +355 69 673 4461
Apartament 2+1 me Me Qera – Sauk i Vjetër

🛋 Organizimi:
2 dhoma gjumi
1 sallon + kuzhinë
1 banjo
Ballkon
Vend parkimi

Jepet me qira apartament 2+1 me sipërfaqe 100 m², në katin e dytë të një shtëpie private në zonën e Saukut të Vjetër, shumë pranë hyrjes kryesore. Apartamenti ka hyrje më vete, ofron privatësi dhe komoditet maksimal.
Është i mobiluar në mënyrë speciale, me stil të veçantë dhe me të gjitha pajisjet e nevojshme për një jetesë cilësore, përfshirë kondicioner. Ambienti është i bollshëm dhe i mirëorganizuar.
Zona është shumë e qetë, me akses të lehtë dhe të shpejtë në qytet, si dhe e shërbyer nga dy linja autobusi, çka e bën ideale për familje ose çifte që kërkojnë rehati dhe qetësi.

Zgjidhje ideale për ata që kërkojnë hapësirë, privatësi dhe komoditet në një zonë të qetë dhe të aksesueshme të Tiranës.

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information