Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 1, 130 m² 600 € (Selvia)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 130 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 600 €
Apartament 2+1me Qera – Selvia ( VR007)
Apartament 2+1 me Qira – Zona “Selvia”
Vendndodhja: Selvia, Tiranë
Sipërfaqja: 130 m²
Çmimi: 600 €/muaj
🛋 Organizimi:
* 2 dhoma gjumi
* 1 ambient gatimi i ndarë
* 1 ambient ndenjeje më vete
* 2 korridore
* 1 verandë e madhe
Përshkrim:
Jepet me qira një hyrje e bollshme dhe totalisht e rregulluar në zonën e kërkuar të Selvisë. Apartamenti ndodhet në një ndërtesë të mirëmbajtur dhe ofron një organizim shumë funksional të brendshëm: dy dhoma gjumi të ndara, ambient gatimi më vete dhe një sallon të veçantë për ndënje. Hyrja është e mobiluar me kujdes dhe ofron rehati të plotë për jetesë afatgjatë. Veçori tjetër shumë e preferuar është veranda e madhe, që krijon një hapësirë të këndshme për çlodhje ose ambiente sociale.
Ideale për familje ose çifte që kërkojnë komoditet dhe një vendndodhje qendrore pranë shërbimeve të përditshme.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, kontaktoni në: 0696734461
⚜ Kodi: VR007
Cel. : 0696734461

🛋 Organizimi:
* 2 dhoma gjumi
* 1 ambient gatimi i ndarë
* 1 ambient ndenjeje më vete
* 2 korridore
* 1 verandë e madhe

Jepet me qira një hyrje e bollshme dhe totalisht e rregulluar në zonën e kërkuar të Selvisë. Apartamenti ndodhet në një ndërtesë të mirëmbajtur dhe ofron një organizim shumë funksional të brendshëm: dy dhoma gjumi të ndara, ambient gatimi më vete dhe një sallon të veçantë për ndënje. Hyrja është e mobiluar me kujdes dhe ofron rehati të plotë për jetesë afatgjatë. Veçori tjetër shumë e preferuar është veranda e madhe, që krijon një hapësirë të këndshme për çlodhje ose ambiente sociale.
Ideale për familje ose çifte që kërkojnë komoditet dhe një vendndodhje qendrore pranë shërbimeve të përditshme.

⚜ Kodi: VR007
Cel. : 0696734461
Contact WhatsApp
Location information