• Tirane, jepet me qera apartament 2+1+BLK Kati 4, 80 m² 550 Euro (Kompleksi Kontakt)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
550
Zona/Rruga : Kompleksi Kontakt

Super Apartament me qira 2+1 pranë Kompleksit Kontakt, 21 Dhjetori.

Ky apartament i bukur dhe modern, me një siperfaqe totale prej 80 m2, është i organizuar në mënyrë të shkëlqyeshme. Ambienti i ndenjës është i rregulluar mirë dhe ka një kuzhinë moderne me dalje në ballkon. Dy dhomat e gjumit ofrojnë komoditet dhe qetësi, ndërsa tualeti me dritare sjell dritë natyrale në ambient.

Ky apartament ndodhet në një pallat të ri dhe të mirëinvestuar, me karakteristika të jashtëzakonshme si xhamat triplex, grilat me motorr dhe dera e ballkonit me shkëlqim. Administrimi i shkëlqyeshëm i pallatit dhe ekzistenca e ashensorit garantojnë një stil jetese të rehatshëm për banorët.

Zona e vendndodhjes së apartamentit është një nga zonat më të mira të Tiranës. Me orientim të shkëlqyeshëm dhe planimetri të rregullt, ky apartament ofron hapsira të bollshme për ju dhe familjen tuaj.

Në afërsi të apartamentit ka shumë facilitete të pëlqyera, si dyqane të ndryshme, supermarkete, farmaci dhe shumë më tepër.

Apartamenti jepet me mobilim të plotë, ashtu siç shihni në fotografi.

Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion rreth kësaj prone dhe për të bërë një vizitë personalisht, ju lutemi të na kontaktoni tani!

Cel. : +355693625528

WhatsApp
Back