• Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 9, 95 m² 1.100 € (Komuna Parisit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Location Rruga + Nr.
Komuna Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
95 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
1100
Jepet me qira apartament 2+1 në zonën e Komunës së Parisit, Tiranë

Jepet me qira apartament 2+1, i pozicionuar në katin e 9-të të një pallati të ri dhe të mirëmbajtur me ashensor, në Komunën e Parisit, një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara për banim në Tiranë.
Zona njihet për qetësinë, sigurinë dhe afërsinë me çdo shërbim të përditshëm si supermarkete, farmaci, shkolla, qendra tregtare dhe linja urbane, duke ofruar akses të shpejtë me Bllokun, Liqenin Artificial dhe qendrën e qytetit.

Apartamenti ka një sipërfaqe prej 95 m² dhe është totalisht i rinovuar e arreduar me arkitekt, duke ofruar një ambient modern dhe shumë komod për banim.
Pajisjet dhe elektroshtepiaket janë të reja, moderne dhe cilësore, ndërsa sistemi soundproof garanton qetësi maksimale nga zhurmat e jashtme.

Organizimi i brendshëm përfshin:
-Ambient ndenjeje të bollshëm së bashku me ambientin e gatimit
-2 dhoma gjumi komode
2 tualete
1 ballkon me pamje të hapur

Orientim jug–lindje, që siguron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës

Ky apartament përfaqëson një mundësi ideale për ata që kërkojnë një shtëpi moderne, të mobiluar me shije dhe të vendosur në një zonë elitare, e cila kombinon qetësinë me afërsinë ndaj qendrës së Tiranës.

📞 Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju ftojmë të na kontaktoni!

WhatsApp
Location information
address
Komuna Parisit, Tirane, Shqiperi
Back