Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 7 (jo i fundit), (prane gjimnazit Petro Nini) 800 euro/muaj i diskutueshem
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
- Location Rruga + Nr.
- prane gjimnazit Petro Nini
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 1 €
Jepet me qera apartament 2+1 në Tiranë, pranë Gjimnazit “Petro Nini”.
Ofrohet për qira një apartament komod dhe i mirëorganizuar, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të kryeqytetit, shumë pranë gjimnazit “Petro Nini”. Zona karakterizohet nga qetësia, aksesueshmëria dhe prania e të gjitha faciliteteve të nevojshme për një jetesë komode familjare.
Detaje mbi pronën:
Në zonë gjenden shkolla, kopshte, markete, farmaci, bare-kafe, si dhe akses i lehtë me transportin urban dhe qendrën e qytetit.
Qeraja 800 euro/muaj i diskutueshem.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni në WhatsApp: 067 672 1999
#qera #shtepi #apartament #tirane #jepetmeqera #jepetmeqeranetirane #shtepimeqera #2+1 #apartamentmeqera #petronini
Ofrohet për qira një apartament komod dhe i mirëorganizuar, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të kryeqytetit, shumë pranë gjimnazit “Petro Nini”. Zona karakterizohet nga qetësia, aksesueshmëria dhe prania e të gjitha faciliteteve të nevojshme për një jetesë komode familjare.
Detaje mbi pronën:
- Tipologjia: 2+1
- Sipërfaqe: 90 m²
- Kati: 7 (jo i fundit)
- Pallat i mirëadministruar me ashensor
Në zonë gjenden shkolla, kopshte, markete, farmaci, bare-kafe, si dhe akses i lehtë me transportin urban dhe qendrën e qytetit.
Qeraja 800 euro/muaj i diskutueshem.
#qera #shtepi #apartament #tirane #jepetmeqera #jepetmeqeranetirane #shtepimeqera #2+1 #apartamentmeqera #petronini
Location information