Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 106 m² 500 € (Sokrat Miho)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 106 m²
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 500 €
Jepet me qira apartament 2+1 – Astir
Ofrohet për qira një apartament i bollshëm dhe totalisht i mobiluar në zonën e Astirit, një ndër zonat më të zhvilluara dhe të kërkuara të Tiranës.
Detajet e pronës:
• Tipologjia: 2+1
• Sipërfaqe: 106 m²
• Kati: 4
• Totalisht i mobiluar me arredim modern dhe funksional
• Çmimi: 500 euro/muaj i diskutueshem
Apartamenti organizohet në një sallon të madh me kuzhinë të përfshirë, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon. Ndodhet në një pallat të mirëmbajtur me ashensor, me akses të lehtë në unazë dhe në shumë shërbime si supermarkete, farmaci, transport publik etj.
Zgjidhje ideale për një familje apo çift që kërkon rehati dhe hapësirë në një zonë të zhvilluar.
Për më shumë informacion apo vizitë në pronë, jeni të mirëpritur të na kontaktoni!
+355692802022
Cel. : 0692802022
Ofrohet për qira një apartament i bollshëm dhe totalisht i mobiluar në zonën e Astirit, një ndër zonat më të zhvilluara dhe të kërkuara të Tiranës.
Detajet e pronës:
• Tipologjia: 2+1
• Sipërfaqe: 106 m²
• Kati: 4
• Totalisht i mobiluar me arredim modern dhe funksional
• Çmimi: 500 euro/muaj i diskutueshem
Apartamenti organizohet në një sallon të madh me kuzhinë të përfshirë, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon. Ndodhet në një pallat të mirëmbajtur me ashensor, me akses të lehtë në unazë dhe në shumë shërbime si supermarkete, farmaci, transport publik etj.
Zgjidhje ideale për një familje apo çift që kërkon rehati dhe hapësirë në një zonë të zhvilluar.
Për më shumë informacion apo vizitë në pronë, jeni të mirëpritur të na kontaktoni!

Cel. : 0692802022