Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 150 m² 650 € (Rruga Nikolla Lena)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 150 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 650 €
Qira, Apartament, 2+1+2 tualete, Myslym Shyri, 650 Euro/muaj
Karakteristika te prones:
– Apartament 2+1+2 tualete
– Rruga Nikolla Lena
– Zona Myslym Shyri
– Vile
– Kati 3
– I mobiluar
– Siperfaqja 120 m² +30 m² verande
– Cmimi 650 Euro/muaj
Qira, Apartament 2+1+2 tualete + verandë, Myslym Shyri – 650 Euro/muaj
Jepet me qira një apartament 2+1 me dy tualete dhe verandë 30 m², në rrugën Nikolla Lena, zona Myslym Shyri. Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një vile 3-katëshe, me hyrje më vete dhe sipërfaqe të brendshme 120 m². Ambienti organizohet në sallon me koridor, kuzhinë të veçuar, dy dhoma gjumi dhe dy tualete. Mobilimi dhe pajisjet janë të reja, të vitit 2024. Prona është e pajisur me kondicioner ekonomik, panel diellor dhe ofrohet me internet të paguar për një vit. Një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë rehati, privatësi dhe një verandë të bollshme në një nga zonat më të preferuara të kryeqytetit. Qiraja mujore është 650 euro.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692096050
Karakteristika te prones:
– Apartament 2+1+2 tualete
– Rruga Nikolla Lena
– Zona Myslym Shyri
– Vile
– Kati 3
– I mobiluar
– Siperfaqja 120 m² +30 m² verande
– Cmimi 650 Euro/muaj
Qira, Apartament 2+1+2 tualete + verandë, Myslym Shyri – 650 Euro/muaj
Jepet me qira një apartament 2+1 me dy tualete dhe verandë 30 m², në rrugën Nikolla Lena, zona Myslym Shyri. Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një vile 3-katëshe, me hyrje më vete dhe sipërfaqe të brendshme 120 m². Ambienti organizohet në sallon me koridor, kuzhinë të veçuar, dy dhoma gjumi dhe dy tualete. Mobilimi dhe pajisjet janë të reja, të vitit 2024. Prona është e pajisur me kondicioner ekonomik, panel diellor dhe ofrohet me internet të paguar për një vit. Një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë rehati, privatësi dhe një verandë të bollshme në një nga zonat më të preferuara të kryeqytetit. Qiraja mujore është 650 euro.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692096050