Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 10, 121 m² 1.000 € (Bulevardi zogu i pare.)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Bulevardi zogu i pare.
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 121 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 10
- Cmimi Euro
- 1000 €
Jepet me qira apartament 2+1, i mobiluar në mënyrë bashkëkohore – Rruga Bulevardi Zogu I, Stacioni i Trenit
Jepet me qira një apartament modern 2+1, i ndodhur në katin e 10-të në një prej zonave më të kërkuara të Tiranës, në Rrugën Bulevardi Zogu I, pranë Stacionit të Trenit.
Detajet e apartamentit:
Tipologjia: 2+1 (hapësirë e mirëorganizuar)
Sipërfaqja: 120 m²
Kati: 10 (me ashensor)
Mobilimi: I mobiluar plotësisht në mënyrë bashkëkohore, gati për banim.
Karakteristika: Ambienti është shumë i ndriçuar, me pamje të hapur të qytetit dhe ballkon të bollshëm.
Çmimi: 1000 Euro/muaj
Për më shumë informacion ose për të bërë një vizitë në pronë, na kontaktoni në numrin: +355 69 223 8047
Contemporary 2+1 Apartment for Rent – Zogu I Boulevard, Train Station Area, Tirana
A modern, contemporarily furnished 2+1 apartment is available for rent, located on the 10th floor in one of Tirana's most sought-after areas, on Zogu I Boulevard, near the Train Station.
Apartment Details:
Type: 2+1 (well-organized layout)
Size: 120 m²
Floor: 10th (with elevator)
Furnishing: Fully furnished in a contemporary style, ready to move in.
Features: Bright and spacious interior, with a fantastic, open city view and a large balcony.
Price: 1000 Euro/month
For more information or to schedule a viewing, please contact us at: +355 69 223 8047
Cel. : +355692238047
Jepet me qira një apartament modern 2+1, i ndodhur në katin e 10-të në një prej zonave më të kërkuara të Tiranës, në Rrugën Bulevardi Zogu I, pranë Stacionit të Trenit.
Detajet e apartamentit:
Tipologjia: 2+1 (hapësirë e mirëorganizuar)
Sipërfaqja: 120 m²
Kati: 10 (me ashensor)
Mobilimi: I mobiluar plotësisht në mënyrë bashkëkohore, gati për banim.
Karakteristika: Ambienti është shumë i ndriçuar, me pamje të hapur të qytetit dhe ballkon të bollshëm.
Çmimi: 1000 Euro/muaj
Për më shumë informacion ose për të bërë një vizitë në pronë, na kontaktoni në numrin: +355 69 223 8047
Contemporary 2+1 Apartment for Rent – Zogu I Boulevard, Train Station Area, Tirana
A modern, contemporarily furnished 2+1 apartment is available for rent, located on the 10th floor in one of Tirana's most sought-after areas, on Zogu I Boulevard, near the Train Station.
Apartment Details:
Type: 2+1 (well-organized layout)
Size: 120 m²
Floor: 10th (with elevator)
Furnishing: Fully furnished in a contemporary style, ready to move in.
Features: Bright and spacious interior, with a fantastic, open city view and a large balcony.
Price: 1000 Euro/month
For more information or to schedule a viewing, please contact us at: +355 69 223 8047
Cel. : +355692238047
Location information