Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Aneks+Ballkon Kati 3, 94 m² 2.000 € (Ambasador 3)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 94 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 2000 €
Apartament 2+1+2 me Post Parkimi te Ambasador 3 – Me Qira
“Ambasador 3” është një kompleks modern dhe i sigurt, i pozicionuar strategjikisht midis qendrës së Tiranës dhe Parkut të Liqenit. Ky kompleks i projektuar me kujdes ofron kushte të shkëlqyera për jetesë, me lehtësira që plotësojnë kërkesat më të larta për një jetesë komode dhe moderne.
Është një nga komplekset më të mirëadministruara të zonës, që garanton siguri dhe cilësi.
Zona ofron një standard të lartë sigurie dhe komforti, me sistem mbikëqyrjeje 24/7 dhe lehtësira të tjera moderne.
Kompleksi ka 4 ashensorë.
Afër Qendrës dhe Parkut të Liqenit – Vendndodhja ofron qasje të shpejtë në qendrën e Tiranës dhe njëkohësisht është shumë afër Parkut të Liqenit, duke ofruar mundësi për aktivitete në natyrë.
Ky apartament i stiluar dhe modern i ndodhur në kompleksin e Ambasador 3 ofron një mundësi të shkëlqyer për ata që kërkojnë cilësi dhe rehati. Me një organizim të funksional, apartamenti është i mobiluar me mobilje të cilësisë së lartë.
Apartamenti eshte i organizuar ne dy dhoma gjumi, sallon dhe kuzhine me hapesira te bollshme si dhe dy tualete (ku njeri prej tyre ka vaske).
Dhoma e ndenjies dhe e femijeve kan dalje ne te njejtin ballkon.
smart109965
Për më shumë informacion dhe për të planifikuar një vizitë, mos hezitoni të na kontaktoni!
Cel. : 0688099922
Contact WhatsApp