• Tirane, jepet me qera apartament 2+1 , 90 m² 1.022 € (Rruga Fortuzi)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Location Rruga + Nr.
Rruga Fortuzi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
1022

Apartament 2+1 me Qira në Rrugën Fortuzi, Tiranë | 95,000 Lekë/Muaj​

✨ Apartament 2+1 me Qira në Rrugën Fortuzi – Hapësirë, Komoditet dhe Pozicion Strategjik

📍 Rruga Fortuzi, Tiranë
🏡 Tipologjia: 2+1
💰 Qira: 95,000 Lekë/Muaj

Jepet me qira një apartament 2+1 në Rrugën Fortuzi, një nga zonat më të preferuara dhe më të konsoliduara të Tiranës. Vendndodhja e pronës është një nga avantazhet kryesore, duke ofruar akses të shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe zonave kryesore të kryeqytetit.

Apartamenti me tipologji 2+1 është një zgjedhje ideale për familje ose çifte që kërkojnë një banesë të rehatshme në një zonë qendrore dhe praktike.

🏠 Detajet e pronës

▪️ Tipologjia: 2+1
▪️ 🛏️ 2 dhoma gjumi
▪️ 🛋️ Sallon ndenjeje
▪️ 🍽️ Ambient gatimi
▪️ 📍 Rruga Fortuzi, Tiranë
▪️ 💰 95,000 Lekë/Muaj

📍 Një nga zonat më praktike të Tiranës

Rruga Fortuzi ndodhet në një pozicion strategjik, me afërsi me qendrën e Tiranës dhe me shumë shërbime të përditshme. Në zonën përreth gjenden supermarkete, farmaci, restorante, bare, institucione, shkolla dhe transport publik, duke e bërë jetesën shumë më praktike.

Pozicioni është gjithashtu i përshtatshëm për ata që punojnë ose studiojnë në qendër, pasi mundëson lëvizje të shpejtë drejt zonave kryesore të qytetit.

✨ Nëse kërkoni një apartament 2+1 me qira në Tiranë, në një zonë qendrore dhe të kërkuar si Rruga Fortuzi, kjo pronë është një alternativë shumë interesante për banim afatgjatë.

📞 Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë ne Nr. +355683000973

#ApartamentMeQira #Apartament2Plus1 #QiraTirane #RrugaFortuzi #ApartamentNeTirane #ShtepiMeQira #QiraApartamenti #ApartamentQendror #ApartamentPerQira #TiranaRealEstate #RealEstateTirane #RealEstateAlbania #RentInTirana #ApartmentForRent #PropertyForRent #PronaMeQira #TiranaProperty #ApartamentFamiljar

Cel. : +355683000973

WhatsApp
Location information
address
Rruga Fortuzi, Tirane, Shqiperi
Back