Tirane, jepet me qera apartament 2+1 , 90 m² 1.022 € (Rruga Fortuzi)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Fortuzi
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 1022 €
Apartament 2+1 me Qira në Rrugën Fortuzi, Tiranë | 95,000 Lekë/Muaj
Jepet me qira një apartament 2+1 në Rrugën Fortuzi, një nga zonat më të preferuara dhe më të konsoliduara të Tiranës. Vendndodhja e pronës është një nga avantazhet kryesore, duke ofruar akses të shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe zonave kryesore të kryeqytetit.
Apartamenti me tipologji 2+1 është një zgjedhje ideale për familje ose çifte që kërkojnë një banesë të rehatshme në një zonë qendrore dhe praktike.
Rruga Fortuzi ndodhet në një pozicion strategjik, me afërsi me qendrën e Tiranës dhe me shumë shërbime të përditshme. Në zonën përreth gjenden supermarkete, farmaci, restorante, bare, institucione, shkolla dhe transport publik, duke e bërë jetesën shumë më praktike.
Pozicioni është gjithashtu i përshtatshëm për ata që punojnë ose studiojnë në qendër, pasi mundëson lëvizje të shpejtë drejt zonave kryesore të qytetit.
#ApartamentMeQira #Apartament2Plus1 #QiraTirane #RrugaFortuzi #ApartamentNeTirane #ShtepiMeQira #QiraApartamenti #ApartamentQendror #ApartamentPerQira #TiranaRealEstate #RealEstateTirane #RealEstateAlbania #RentInTirana #ApartmentForRent #PropertyForRent #PronaMeQira #TiranaProperty #ApartamentFamiljar
Cel. : +355683000973
Location information