Tirane, jepet me qera apartament 2+1 , 135 m² 2.000 € (bllok, triane)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 135 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 2000 €
JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1+2 ME VERANDE, NE BLLOK
Karakteristikat Kryesore:
Ky apartament ofron një përzierje të luksit dhe funksionalitetit, duke krijuar një hapësirë ideale për ata që kërkojnë më shumë se një vend për të jetuar. Arredimi i kuruar deri në detaj dhe pajisjet e teknologjisë së fundit ofrojnë një jetë të rehatshme dhe cilësi të lartë jetese. Me ambientet e hapura, dritat natyrale dhe komoditetin që ofron, ky apartament është perfekt për ata që dëshirojnë të jetojnë në qendër të qytetit me çdo mundësi moderne.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : 06920700447
Karakteristikat Kryesore:
- Sipërfaqe: 155 m², përfshirë verandën e mbyllur prej 25 m².
- Organizimi:
- Koridor shpërndarës
- Sallon ndënjie i bollshëm dhe modern
- Kuzhinë inkaso e pajisur me pajisje të avancuara
- 2 dhoma gjumi të mëdha dhe të ndriçuara natyralisht
- 2 tualete të stilizuara dhe të kompletuara
- Garderobë e veçantë për ruajtjen e rrobave dhe aksesori
- Kati: 7, me akses nga 2 ashensorë modernë, të sigurt dhe të shpejtë.
- Orientimi: Jug-Lindje, për një ndriçim optimal gjatë gjithë ditës, duke siguruar një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme.
- Administrim dhe mirëmbajtje të përfshira në çmim, duke ofruar një shërbim të plotë dhe pa shqetësime për mirëmbajtjen.
- WIFI dhe paketë televizive të përfshira, për një lidhje të shpejtë dhe shërbime argëtimi të pashtrënguar.
- Arredim premium me vlerë 60,000 €, projektuar nga një designer interiori, duke krijuar një hapësirë luksoze dhe të rehatshme.
- Pajisje të avancuara:
- Lavastovilje për komoditet dhe kursim kohe
- Tharëse rrobash dhe peshqirësh për lehtësinë e përdorimit
- Sistem ndriçimi LED që garanton energji të ulët dhe atmosferë elegante
- Kondicioner Chiller Multisplit për ngrohje dhe ftohje të saktë gjatë gjithë vitit
- SMART TV 4K në çdo dhomë, për një eksperiencë të shkëlqyer argëtimi
- Dritare triplex termo-akustike, që sigurojnë izolim maksimal nga zhurmat dhe temperaturat ekstreme.
- Preferohen klientë familjarë ose të huaj, duke ofruar një ambient të sigurt dhe të rehatshëm për ata që kërkojnë një shtëpi të qetë dhe komode.
- Nënshkrimi i një kontrate noteriale është i domosdoshëm për sigurimin e kushteve të qirasë dhe garantimin e një marrëveshjeje të sigurt.
Ky apartament ofron një përzierje të luksit dhe funksionalitetit, duke krijuar një hapësirë ideale për ata që kërkojnë më shumë se një vend për të jetuar. Arredimi i kuruar deri në detaj dhe pajisjet e teknologjisë së fundit ofrojnë një jetë të rehatshme dhe cilësi të lartë jetese. Me ambientet e hapura, dritat natyrale dhe komoditetin që ofron, ky apartament është perfekt për ata që dëshirojnë të jetojnë në qendër të qytetit me çdo mundësi moderne.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : 06920700447