Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 6, 94 m² 1.300 € (Altana Luxury Residence - Komuna e Parisit - Kompleksi Dinamo, Shqipëri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 94 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 1300 €
Jepet me qira ambient komercial në katin e gjashtë të një prej godinave më prestigjoze dhe luksoze të Tiranës, Altana Luxury Residence, afër Kompleksit Dinamo. Ky ambient ofron kushte të shkëlqyera për zhvillimin e një biznesi të suksesshëm.
Përbërja e ambientit:
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni!
Përbërja e ambientit:
- Një sallë e madhe pune, ideale për zyra ose aktivitete të tjera komerciale që kërkojnë hapësirë të bollshme dhe fleksibilitet.
- Një ambient i veçuar, mund të përdoret si dhomë menaxhimi ose si hapësirë shtesë për funksione të tjera.
- Dy ballkone të aksesueshëm, një nga salloni dhe tjetri nga dhoma e dytë, që ofrojnë mundësi për relaksim dhe ajër të freskët.
- Një koridor shpërndarës, që lidh të gjitha ambientet dhe mundëson një përdorim efikas të hapësirës.
- Një tualet, i pajisur me të gjitha nevojat për higjienën e stafit dhe klientëve.
- Mundësi për post parkimi me çmim ekstra, për të ofruar komoditet për klientët ose punonjësit që vijnë me makinë.
- Çmimi është bruto, dhe janë të përfshira taksat prej 15%.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni!