• Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 5, 77 m² 1.400 € (Rruga e Elbasanit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
Rruga e Elbasanit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
1400
🌟 Jepet me qira apartament modern 1+1 me post parkimi tek Rruga e Saliës, Tiranë

📍 Vendndodhja

Apartamenti ndodhet shumë pranë Rrugës së Saliës dhe zonës së RTSH, një ndër lokacionet më të preferuara për banim. Zona ofron akses të shpejtë drejt qendrës së Tiranës dhe Bllokut, si edhe shërbime e aktivitete të shumta.

✨ Apartament 1+1 | 📐 77 m² total/neto | 🛏 1 dhomë gjumi | 🚪 1 tualet | 🏢 Kati 5 | 🚗 Post parkimi | 💰 1,400 € / Muaj

🏡 Përshkrimi i Pronës

Ky apartament modern është projektuar për të ofruar komfort, stil dhe funksionalitet në çdo detaj. Hapësira e brendshme është e organizuar në mënyrë inteligjente, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe mikpritës për banim ditor.
Mobilimi është i zgjedhur me kujdes, duke kombinuar elementë bashkëkohorë me detaje funksionale për rehati maksimale. Dritaret e mëdha lejojnë depërtimin e dritës natyrale gjatë gjithë ditës, duke e bërë çdo ambient të duket më i hapur dhe i ajrosur.

Falë pozicionimit të tij pranë Rrugës së Saliës dhe zonës RTSH, ky apartament ndodhet në një nga vendndodhjet më të kërkuara të kryeqytetit, me akses të shpejtë drejt qendrës, Bllokut dhe faciliteteve kryesore të qytetit.
Është një zgjedhje ideale për çifte ose individë që kërkojnë një jetesë moderne, komode dhe afër zemrës së Tiranës, duke kombinuar qetësinë e banimit me dinamizmin e zonës elitare.

🛋 Organizimi i Brendshëm
Sallon ndenjeje | Kuzhinë funksionale | 1 dhomë gjumi | 1 tualet | Ballkon

🎨 Dizajni & Arredimi

✨ Mobilim modern | 🌞 Ndriçim natyral | 🏆 Përfundime cilësore | 🚗 Post parkimi i përfshirë

📞 Kontakti
📲 Tel/WhatsApp: +355 68 201 9418

Cel. : +355 68 201 9418

WhatsApp
Location information
address
Rruga e Elbasanit, Tirane, Shqiperi
Back