Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 4, 75 m² 600 € (shkolla baletit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Location Rruga + Nr.
- shkolla baletit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 75 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 600 €
Apartament me Qira 1+1 – Shkolla e Baletit (VR004)
Adresa: Shkolla e Baletit
Ndodhet: Buzë rrugës kryesore, në një pallat të mirëmbajtur
Kati:4
Siperfaqa: 75 metra katrore
Tipologjia: 1+1 me 2 ballkone
Organizimi: Ambient ndenjeje me dalje në ballkon, dhomë gjumi me ballkon, 2 tualete
Mobilim: I mobiluar plotësisht me të gjitha pajisjet e nevojshme
Ndriçim: Natyral, me orientim të favorshëm
Çmimi: 60,000 lekë/muaj
Preferohet klientelë e huaj
VR004
Përshkrimi:
Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në rrugën “Petro Nini Luarasi”, shumë pranë Shkollës së Baletit. Zona është e qetë, e sigurt dhe me infrastrukturë të zhvilluar, duke ofruar akses të menjëhershëm në transport publik, supermarkete, bare, restorante dhe shërbime të ndryshme.
Ambienti ka organizim funksional dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Ofron një sallon komod me dalje në ballkon, një dhomë gjumi me ballkon privat dhe dy tualete të mirëorganizuara. Mobilimi është bashkëkohor dhe në gjendje shumë të mirë.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR004
Cel. : 069 673 4461
Kati:4
Siperfaqa: 75 metra katrore
Përshkrimi:
Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në rrugën “Petro Nini Luarasi”, shumë pranë Shkollës së Baletit. Zona është e qetë, e sigurt dhe me infrastrukturë të zhvilluar, duke ofruar akses të menjëhershëm në transport publik, supermarkete, bare, restorante dhe shërbime të ndryshme.
Ambienti ka organizim funksional dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Ofron një sallon komod me dalje në ballkon, një dhomë gjumi me ballkon privat dhe dy tualete të mirëorganizuara. Mobilimi është bashkëkohor dhe në gjendje shumë të mirë.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information