• Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 90 m² 500 € (Tregu i Madh - Rruga 5 Maji, Shqipëri)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
8 Concord Center | 5 Maji
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
500
Apartament 1+1 me qira - Rruga 5 Maji, afër Condor Center

Përshkrimi i pronës:

• Lokalizimi: Rruga 5 Maji, një nga zonat më të preferuara dhe të zhvilluara të qytetit, pranë Condor Center, me akses të lehtë në shërbime dhe infrastrukturë të mirë.
  • Kati i dytë i një ndërtimi të ri dhe cilësor, që ofron një mjedis të qetë dhe komod.
  • Hapësira: Apartamenti ka një hapësirë shumë të bollshme, ideale për një jetesë komode dhe funksionale.
  • Organizimi i brendshëm:
    • 1 dhomë gjumi, e ndriçuar mirë dhe e pajisur për rehati maksimale.
    • Sallon & kuzhinë në një ambient të hapur dhe të organizuar mirë, për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të përshtatshme për jetesë.
    • 1 tualet, i kompletuar dhe i mirëmbajtur.
Përfitime dhe kushte të tjera:

• Komoditet dhe cilësi: Ndërtesa ofron shërbimet dhe komoditetet më të kërkuara për një jetesë moderne, si izolim të mirë termik dhe akustik, ngrohje qendrore dhe siguri të lartë.
  • Maksimumi i privatësisë: Në çdo kat ka vetëm 3 apartamente, duke garantuar një nivel të lartë privatësie dhe komoditeti.
Ideal për:

• Çifte, individë ose ata që kërkojnë një apartament të bollshëm dhe me kushte moderne në një zonë të zhvilluar dhe me akses të lehtë në shërbime.
Kushtet e qirasë:

• Për më shumë informacion dhe mundësinë e vizitave, mund të na kontaktoni.

Cel. : 0692070047

WhatsApp
Back