Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 90 m² 500 € (Tregu i Madh - Rruga 5 Maji, Shqipëri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Concord Center | 5 Maji
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 500 €
Apartament 1+1 me qira - Rruga 5 Maji, afër Condor Center
Përshkrimi i pronës:
Cel. : 0692070047
Përshkrimi i pronës:
- Lokalizimi: Rruga 5 Maji, një nga zonat më të preferuara dhe të zhvilluara të qytetit, pranë Condor Center, me akses të lehtë në shërbime dhe infrastrukturë të mirë.
- Kati i dytë i një ndërtimi të ri dhe cilësor, që ofron një mjedis të qetë dhe komod.
- Hapësira: Apartamenti ka një hapësirë shumë të bollshme, ideale për një jetesë komode dhe funksionale.
- Organizimi i brendshëm:
- 1 dhomë gjumi, e ndriçuar mirë dhe e pajisur për rehati maksimale.
- Sallon & kuzhinë në një ambient të hapur dhe të organizuar mirë, për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të përshtatshme për jetesë.
- 1 tualet, i kompletuar dhe i mirëmbajtur.
- Komoditet dhe cilësi: Ndërtesa ofron shërbimet dhe komoditetet më të kërkuara për një jetesë moderne, si izolim të mirë termik dhe akustik, ngrohje qendrore dhe siguri të lartë.
- Maksimumi i privatësisë: Në çdo kat ka vetëm 3 apartamente, duke garantuar një nivel të lartë privatësie dhe komoditeti.
- Çifte, individë ose ata që kërkojnë një apartament të bollshëm dhe me kushte moderne në një zonë të zhvilluar dhe me akses të lehtë në shërbime.
- Për më shumë informacion dhe mundësinë e vizitave, mund të na kontaktoni.
Cel. : 0692070047