Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 80 m² 550 € (Rruga Barrikadave)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 550 €
Qira, Apartament 1+1+Kuzhine e Vecuar, Qender, 550€
Karakteristika te prones:
– Hyrje 1+1
– Rruga e Barrikadave
– Pallat ekzistues
– Kati 3
– I mobiluar
– Siperfaqja 80 m²
– Cmimi 550 Euro/muaj
Jepet me qira një apartament i mobiluar 1+1 me kuzhinë të veçuar, i pozicionuar në katin e tretë të një pallati ekzistues pa ashensor. Apartamenti ndodhet në një zonë shumë të kërkuar, pranë qendrës së Tiranës, me akses të lehtë në transport publik, supermarkete, farmaci dhe shërbime të tjera.
• Sipërfaqe e organizuar mirë – Salloni është i bollshëm dhe i pajisur me dy divanë të rehatshëm, një tavolinë ngrënieje dhe ndriçim të mirë natyral.
• Kuzhinë e veçuar, e pajisur me të gjitha elektroshtepiaket e nevojshme.
• Dhomë gjumi komode, me hapësirë të mjaftueshme për një çift ose një person.
• Tualet funksional dhe me dritare, për ajrosje natyrale.
• Pallat ekzistues, pa ashensor, por me shkallë të përshtatshme për përdorim të përditshëm.
• Vendndodhje strategjike, vetëm pak minuta larg qendrës, me të gjitha facilitetet pranë.
Një mundësi shumë e mirë për ata që kërkojnë një apartament të rehatshëm në një nga zonat më të preferuara të Tiranës!
Për më shumë informacion ose për ta parë nga afër, kontaktoni tani!
Cel. : 0692061134
Karakteristika te prones:
– Hyrje 1+1
– Rruga e Barrikadave
– Pallat ekzistues
– Kati 3
– I mobiluar
– Siperfaqja 80 m²
– Cmimi 550 Euro/muaj
Jepet me qira një apartament i mobiluar 1+1 me kuzhinë të veçuar, i pozicionuar në katin e tretë të një pallati ekzistues pa ashensor. Apartamenti ndodhet në një zonë shumë të kërkuar, pranë qendrës së Tiranës, me akses të lehtë në transport publik, supermarkete, farmaci dhe shërbime të tjera.
• Sipërfaqe e organizuar mirë – Salloni është i bollshëm dhe i pajisur me dy divanë të rehatshëm, një tavolinë ngrënieje dhe ndriçim të mirë natyral.
• Kuzhinë e veçuar, e pajisur me të gjitha elektroshtepiaket e nevojshme.
• Dhomë gjumi komode, me hapësirë të mjaftueshme për një çift ose një person.
• Tualet funksional dhe me dritare, për ajrosje natyrale.
• Pallat ekzistues, pa ashensor, por me shkallë të përshtatshme për përdorim të përditshëm.
• Vendndodhje strategjike, vetëm pak minuta larg qendrës, me të gjitha facilitetet pranë.
Një mundësi shumë e mirë për ata që kërkojnë një apartament të rehatshëm në një nga zonat më të preferuara të Tiranës!
Për më shumë informacion ose për ta parë nga afër, kontaktoni tani!
Cel. : 0692061134