Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 2, 90 m² 450 € (Bulevardi i Ri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 450 €
Titulli: APARTAMENT ME QERA 1+1 – BULEVARDI I RI (VR007)
APARTAMENT ME QERA – BULEVARDI I RI
Vendndodhja: Bulevardi i Ri
Sipërfaqe: 2+1+1 (me post parkimi)
Kati: 2
Çmimi: 45,000 lekë/muaj
🛋 Organizimi:
2 dhoma gjumi, totalisht të mobiluara
1 sallon
Ambjent ngrënie
Ambjent larje dhe tharje rrobash
1 banjo
Ballkon
Hyrje private dhe totalisht e veçantë
Përshkrimi:
Jepet me qera apartament komod dhe modern, i arreduar me standardet më të fundit. Apartamenti ka një hapësirë të bollshme dhe ofron çdo mundësi për jetesë komode dhe private. Ndodhet në katin e 2-të të një ndërtese të re, me hyrje të veçantë dhe pa asnjë ndarje me apartamente të tjera. Përveç hapësirës së brendshme, ofrohet gjithashtu një post parkimi për makinën tuaj. Bulevardi i Ri është një zonë shumë e preferuar për të jetuar, me akses të lehtë në shërbime dhe transport publik.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, kontaktoni tani në numrin tonë të kontaktit: +355 69 673 4461
⚜ Kodi: VR007
Cel. : +355 69 673 4461
APARTAMENT ME QERA – BULEVARDI I RI

🛋 Organizimi:
2 dhoma gjumi, totalisht të mobiluara
1 sallon
Ambjent ngrënie
Ambjent larje dhe tharje rrobash
1 banjo
Ballkon
Hyrje private dhe totalisht e veçantë

Jepet me qera apartament komod dhe modern, i arreduar me standardet më të fundit. Apartamenti ka një hapësirë të bollshme dhe ofron çdo mundësi për jetesë komode dhe private. Ndodhet në katin e 2-të të një ndërtese të re, me hyrje të veçantë dhe pa asnjë ndarje me apartamente të tjera. Përveç hapësirës së brendshme, ofrohet gjithashtu një post parkimi për makinën tuaj. Bulevardi i Ri është një zonë shumë e preferuar për të jetuar, me akses të lehtë në shërbime dhe transport publik.

⚜ Kodi: VR007
Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp