Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 10, 55 m² 650 € (ish fusha Aviacioniz)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Fusha Aviacionit
- Location Rruga + Nr.
- ish fusha Aviacioniz
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 55 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 10
- Cmimi Euro
- 650 €
Jepet me qira apartament 1+1 në zonën e Ish Fushës së Aviacionit, Tiranë
Apartamenti ndodhet në katin e 10-të të një pallati modern me 11 kate dhe ofron një organizim funksional, komoditet dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Sipërfaqe neto: 55.15 m²
Kati: 10 nga 11
Çmimi: 650€/muaj
Organizimi:
Ambient ndenjeje dhe gatimi i konceptuar në open space
1 dhomë gjumi komode
1 tualet
Ballkon
Apartamenti është i përshtatshëm për individë, çifte ose profesionistë që kërkojnë një banesë të rehatshme në një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të lehtë në pikat kryesore të qytetit. Pozicionimi në kat të lartë ofron qetësi, privatësi dhe pamje të këndshme.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0686040168
Apartamenti ndodhet në katin e 10-të të një pallati modern me 11 kate dhe ofron një organizim funksional, komoditet dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Organizimi:
Ambient ndenjeje dhe gatimi i konceptuar në open space
1 dhomë gjumi komode
1 tualet
Ballkon
Apartamenti është i përshtatshëm për individë, çifte ose profesionistë që kërkojnë një banesë të rehatshme në një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të lehtë në pikat kryesore të qytetit. Pozicionimi në kat të lartë ofron qetësi, privatësi dhe pamje të këndshme.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0686040168
Location information