• Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 1, 77 m² 641 € (Rruga e Elbasanit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
Rruga e Elbasanit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
641
Apartament 1+1 me Qira te Rruga e Elbasanit – 77 m² | Totalisht i Mobiluar

💶 Qiraja: 60,000 Lekë/muaj

📍 Vendndodhja: Rruga e Elbasanit, Tiranë

Jepet me qira një apartament 1+1 te Rruga e Elbasanit, në një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara për banim në Tiranë. Apartamenti është totalisht i mobiluar, me organizim funksional dhe hapësira të bollshme, duke ofruar komoditet maksimal për një jetesë të qetë.

Detajet e Apartamentit
📐 Sipërfaqe: 77 m²
🏢 Kati: 1 banim
🛋️ Sallon i bollshëm
🍽️ Kuzhinë e kompletuar
🛏️ 1 dhomë gjumi
🚿 1 tualet
🌿 1 ballkon
🪑 Totalisht i mobiluar dhe gati për banim

Apartamenti ndodhet në Rrugën e Elbasanit, një zonë elitare me akses të shpejtë drejt qendrës së Tiranës, Parkut të Madh, institucioneve shtetërore, universiteteve, shkollave, spitaleve, supermarketeve, restoranteve dhe transportit publik.

Ideale për Banim

Ky apartament me qira në Rrugën e Elbasanit është ideal për individë, çifte, familje të vogla ose profesionistë që kërkojnë një banesë të mobiluar në një nga zonat më të mira të kryeqytetit.

📞 Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë.

#ApartamentMeQira #Apartament1Plus1 #RrugaElbasanit #QiraTirane #ApartamentNeTirane #ApartamentIMobiluar #RealEstateAlbania #ApartmentForRent #RentInTirana #PropertyForRent #LivingInTirana #HomeForRent #TiranaRealEstate #Apartament77m2 #RrugaElbasanitTirane

Cel. : +355683000973

WhatsApp
Location information
address
Rruga e Elbasanit, Tirane, Shqiperi
Back