• Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 0, 60 m² 650 € (Tirana e Re - Stadiumi Dinamo, Shqipëri)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
650
Pershkrimi i apartamentit 1+1 me qira pranë Stadiumit Dinamo

• Lokacioni:
    • Apartamenti ndodhet në një zonë shumë të lakmuar, pranë Stadiumit Dinamo.
    • Është vetëm 10 metra larg rrugës kryesore, duke ofruar akses të lehtë në transportin publik dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
    • Pozita është mjaft atraktive, vetëm 5 minuta nga zona e Bllokut, një nga zonat më të preferuara dhe dinamike të Tiranës.
  • Përshkrimi i apartamentit:
    • Apartamenti ka një dhomë gjumi dhe një sallon të hapur, duke krijuar një hapësirë të përbashkët komode.
    • Ndodhet në katin 0 të një pallati ekzistues 5-katësh.
    • Është i restauruar plotësisht, duke përdorur materiale të cilësisë së lartë për një pamje moderne dhe funksionale.
  • Mobilimi dhe pajisjet:
    • Apartamenti është i mobiluar në mënyrë bashkëkohore dhe ofron një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm.
    • Të gjitha mobiljet janë të reja dhe janë zgjedhur për të ofruar komoditet dhe cilësi.
  • Përfitime dhe facilitetet:
    • Zona ofron shumë mundësi për blerje, argëtim dhe aktivitete të tjera, duke e bërë atë një vend të përshtatshëm për jetesë.
    • Apartamenti është ideal për individë ose çifte që kërkojnë një vend të qetë dhe komod, por gjithashtu të afërt me qendrat e aktivitetit dhe mundësitë e transportit.
  • Kushtet e qirasë:
    • Për më shumë informacion ose për të vizituar apartamentin, mund të më kontaktoni për shoqërim në pronë.
Ky apartament ofron një mundësi ideale për ata që kërkojnë një vend të rehatshëm dhe me pozicion të shkëlqyer në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës.

Cel. : 0692070047

WhatsApp
Back