Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 0, 60 m² 650 € (Tirana e Re - Stadiumi Dinamo, Shqipëri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 60 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 650 €
Pershkrimi i apartamentit 1+1 me qira pranë Stadiumit Dinamo
Cel. : 0692070047
- Lokacioni:
- Apartamenti ndodhet në një zonë shumë të lakmuar, pranë Stadiumit Dinamo.
- Është vetëm 10 metra larg rrugës kryesore, duke ofruar akses të lehtë në transportin publik dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
- Pozita është mjaft atraktive, vetëm 5 minuta nga zona e Bllokut, një nga zonat më të preferuara dhe dinamike të Tiranës.
- Përshkrimi i apartamentit:
- Apartamenti ka një dhomë gjumi dhe një sallon të hapur, duke krijuar një hapësirë të përbashkët komode.
- Ndodhet në katin 0 të një pallati ekzistues 5-katësh.
- Është i restauruar plotësisht, duke përdorur materiale të cilësisë së lartë për një pamje moderne dhe funksionale.
- Mobilimi dhe pajisjet:
- Apartamenti është i mobiluar në mënyrë bashkëkohore dhe ofron një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm.
- Të gjitha mobiljet janë të reja dhe janë zgjedhur për të ofruar komoditet dhe cilësi.
- Përfitime dhe facilitetet:
- Zona ofron shumë mundësi për blerje, argëtim dhe aktivitete të tjera, duke e bërë atë një vend të përshtatshëm për jetesë.
- Apartamenti është ideal për individë ose çifte që kërkojnë një vend të qetë dhe komod, por gjithashtu të afërt me qendrat e aktivitetit dhe mundësitë e transportit.
- Kushtet e qirasë:
- Për më shumë informacion ose për të vizituar apartamentin, mund të më kontaktoni për shoqërim në pronë.
Cel. : 0692070047